Cursus & Consult

Workshop 3: Steamy buns

Deze zomer op zoek naar de combinatie Leuk, Lekker en Leerzaam? Díe vind je in de Sweet Asian Summerschool, van Meester Chef Tim Kan en Meester Patissier Hidde de Brabander. Eind juli tref je dit culinaire topduo in de Food Innovation Academy in Vlaardingen. Meld je aan voor één van de vier workshops en word zelf meester in de Aziatische keuken.

Wat ga je doen?

In de Workshop wordt er gestoomd! Je maakt de bekende buns. Hartig met diverse vullingen op basis van vlees en vis, maar ook zoete buns. Deze verwerk je tot een geweldig dessert, geserveerd met mango en diverse soorten peper. Als extraatje gaan we aan de slag met de speciale vouwtechnieken van dimsum. Nadien kun je al je gemaakte producten mee naar huis nemen. Met het oogpunt op het milieu, vragen we je hiervoor je eigen verpakkingen mee te nemen.

Op de foto Tim Kan -Workshop Steamy buns

Workshop 3: Steamy buns

Starten met deze workshop?

Data en inschrijven

Thema

Steamy buns

Door Tim Kan en Hidde de Brabander

credits: ‘Foto’s Aldwin van Krimpen / Jeff Leung’

Kosten

€95,- inclusief BTW

Cursusduur

1 dag van 10.00 – 17.00 uur