Workshop 4: Chinatown walking tour & koken

Deze zomer op zoek naar de combinatie Leuk, Lekker en Leerzaam? Díe vind je in de Sweet Asian Summerschool, van Meester Chef Tim Kan en Meester Patissier Hidde de Brabander. Eind juli tref je dit culinaire topduo in de Food Innovation Academy in Vlaardingen. Meld je aan voor één van de vier workshops en word zelf meester in de Aziatische keuken.

Wat ga je doen?

Samen met de cursisten bezoekt Meester Chef Tim Kan de Chinatown Supermarkt in Rotterdam. Cursisten krijgen een bijzondere uitleg tijdens het inkopen. Waar moet je op letten in de oase van zo’n supermarkt? Met de ingrediënten uit de supermarkt gaan we aan de slag in de keuken van de Food Innovation Academy. Nadien kun je al je gemaakte producten mee naar huis nemen. Met het oogpunt op het milieu, vragen we je hiervoor je eigen verpakkingen mee te nemen.

Lentiz| Cursus & Consult - asian summerschool

Workshop 4: Chinatown walking tour & koken

Starten met deze workshop?

Data en inschrijven

Thema

Chinatown walking tour & koken

Programma:

12:00 uur – ontvangst bij Supermarkt Amazing Oriental Rotterdam Centrum
12:45 uur – vertrek naar FIA Vlaardingen
13:30-17:00 uur – Chinese kookles volgens workshops 1, 2 en 3.

NB: In overleg met bedrijfsleider van supermarkt kunnen wij met een klein groepje onze inkoop doen en gezamenlijk bij de kassa afrekenen. Daarna kunnen de cursisten met eigen vervoer naar FIA rijden.

Door: Tim Kan

credits: ‘Foto’s Aldwin van Krimpen / Jeff Leung’

Kosten

€95,- inclusief BTW

Cursusduur

1 middag van 12.00 – 17.00 uur