even-voorstellen-kim

Even voorstellen: Kim Zuijderwijk

Laten we even beginnen bij het begin, mijn naam is Kim Zuijderwijk, 41 jaar oud en trotse moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 11 – 16 jaar. Voordat ik bij Lentiz | Cursus & Consult ben begonnen, ben ik ondernemer geweest in de Retail en na de verkoop van mijn eigen winkel ben ik gestart als manager bij een online webshop.

Tijdens deze leuke baan, waarin ik ook veel uitdaging had en waarin eigen initiatieven gewaardeerd werden, viel mijn oog tijdens het zoeken naar een vervolgopleiding voor mijn dochter op de vacature van Lentiz | Cursus & Consult. Ik heb toen de zogenaamde stoute schoenen aangedaan en na een aantal leuke gesprekken was het dan zover!

''Ik werd heel erg leuk ontvangen''

Op 1 februari 2023 was mijn eerste werkdag bij Lentiz | Cursus & Consult in het World Horti Centre.  Ik werd heel erg leuk ontvangen met een eigen mok voor koffie of thee en zelfs een slinger versierde mijn nieuwe werkplek. Gelijk een warm welkom! Daar houden we van bij Lentiz | Cursus & Consult.

Mijn werkplek bij het World Horti Centre is open en transparant. Samen met collega’s is het een fijne omgeving om in te werken. Daarbij komen er vele andere collega’s vanuit het World Horti Centre binnenlopen voor een afspraak of overleg in de kas. Mijn functie als Office Manager is niet nieuw voor mij, maar de wereld van onderwijs is wel compleet nieuw voor mij. Gelukkig heb ik fijne collega’s die mij helpen met inwerken en kan ik ze altijd om hulp vragen. Ik heb er erg veel zin in om de komende maanden alles onder de knie te krijgen!

Wie weet tot ziens!
Lentiz | Cursus & Consult Maak(t) werk van Leren!

Groeten,

Kim Zuijderwijk
Neem contact op met mij

Terug naar het nieuwsoverzicht