Even voorstellen: nieuwe accountmanager Food

Introductie Robin Snoek

“Mijn naam is Robin Snoek en ik ben deze week begonnen als Accountmanager / Opleidingsadviseur Food. Ik ben 29 jaar en ik woon samen met Fransiene en Milan in Zaltbommel. Milan is nu 11 weken oud en doet het super goed! In mijn vrije tijd sport ik graag (voornamelijk schaatsen en fietsen).

De afgelopen 1,5 jaar heb ik bij Liquido d’Oro gewerkt. Dit is een klein bedrijfje dat verschillende soorten olijfolie en sauzen verkoopt in Europa. Hier organiseerde ik de supply chain en werkte ik aan kwaliteitszaken. Ik heb er veel van geleerd om in de dynamiek van een klein bedrijf te werken maar ik merkte dat de rol van accountmanager /opleidingsadviseur toch beter bij mij past. Deze rol heb ik voor mijn tijd bij Liquido d’Oro een aantal jaar vervuld bij de Inholland Academy, onder leiding van.. Walter de Waal.”

"Ik denk dat er veel mooie kansen liggen in de voedingsmiddelbranche"

“Ik was dan ook erg blij dat Walter mij benaderde voor deze functie bij Lentiz Cursus & Consult en ik ga me 100% inzetten voor deze mooie organisatie. Ik heb onwijs veel zin in deze nieuwe uitdaging en ik denk dat er veel mooie kansen liggen in de voedingsmiddelbranche. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag ga ik leuke dingen doen met Milan! Ergens in de komende weken maak ik graag uitgebreider kennis met jullie onder het genot van een bakkie koffie.”

Groetjes Robin
E: rsnoek@lentiz.nl
T: +31651341078

Terug naar het nieuwsoverzicht