Maatwerk opleidingstraject

Maatwerk opleidingstraject

Benieuwd hoe je het maximale uit jullie opleidingsbudget kunt halen?

Met onderstaande aanpak zet Lentiz | Cursus & Consult een maatwerk opleidingstraject neer voor jou bedrijf, zodat je opleidingsbudget optimaal wordt besteed. Jouw medewerkers krijgen de kennis en vaardigheden aangeleerd, om hun werkzaamheden beter en efficiënter uit te kunnen voeren.

De aanpak bestaat uit drie stappen.

  1. Het bouwen van de module matrix. Op welke werkplek moeten de medewerkers wat kunnen? Uitkomst is een matrix waaruit precies duidelijk wordt wat je moet kennen en kunnen op welke werkplek.  Deze matrix kan ook gelijk de basis vormen voor het loonhuis en doorgroeimogelijkheden voor jouw medewerkers.
  2. Als deze matrix af is, ontwikkelen wij een ‘trainingspakket’ voor elk werkplek. Hierin staat uitgewerkt welke trainingen/opleiding een medewerkers nodig heeft op zijn eigen werkplek én welke trainingen/opleidingen nodig zijn om door te kunnen groeien.
  3. De ontwikkelde opleidingsstructuur is de basis voor de POP-/ontwikkel-/functioneringsgesprekken van jou en je medewerkers. Hebben ze de ambitie om door te groeien? Dankzij de neergezette structuur is 100% duidelijk wat ze daarvoor moeten doen en wordt het opleidingsbudget optimaal besteed!
Matrix Maatwerk opleidingstraject

Resultaat maatwerk opleidingstraject

  1. Loopbaan traject is duidelijk en transparant voor werkgever en werknemer.
  2. Medewerkers hebben direct zicht op hun portfolio. Wat moeten ze beheersen om de volgende stap te kunnen maken.
  3. Team leidinggevende en HR hebben een vaste richtlijn tijdens de voortgang gesprekken.
  4. Opleidingsbudget wordt optimaal besteed.
Neem contact op voor meer informatie
Terug naar het nieuwsoverzicht