Samenwerking Infogroen

Samenwerking Infogroen en Lentiz | Cursus & Consult

Vanuit ontwikkelingen in digitalisering en automatisering hebben Infogroen en
Lentiz | Cursus & Consult de krachten gebundeld en zijn een samenwerking gestart. Infogroen Software BV is een van de grotere spelers in de groene automatisering voor hoveniers, groenvoorzieners en boomkwekerijen. Hierbij kan je o.a. denken aan software voor calculatie en offertes, mobiele urenregistratie en projectadministratie, planning en bijv. helixcad voor tuinontwerpen.

Ook groene bedrijven digitaliseren en automatiseren

Lentiz | Cursus & Consult heeft de inhoudelijke expertise in huis ten aanzien van ontwikkelen en uitvoeren van trainingen en leerlijnen, het geven van opleidingsadviezen, het uitvoeren van kwaliteitsonderzoek en het opzetten van korte en langdurige projecten rondom kwaliteitsverbetering van opleiding, begeleiding en ontwikkelen. Hierbij zijn de (strategische) doelstellingen van onze klanten en de ontwikkelvragen die daaruit voortkomen, leidend.

Onze trainers/docenten komen allemaal uit het vakgebied (waaronder de Groene omgeving, Glastuinbouw en Voedingsindustrie). Onze diensten en producten worden aangemerkt als gebruiksvriendelijk, aantrekkelijk en inhoudelijk van hoog niveau. Vele voorbeelden daarvan zijn te vinden op de site van Lentiz | Cursus & Consult.

Vanuit partnership gaan Infogroen en Lentiz | Cursus en Consult samenwerken op het thema automatisering in de groene omgeving. Door expertise samen te voegen kunnen we de groene wereld beter bedienen en een totaalpakket aanbieden. Deelnemers die onder de subsidiemogelijkheden van Colland vallen, komen in aanmerking voor subsidie.

Direct naar ons opleidingsaanbod
Terug naar het nieuwsoverzicht