Claudia van Tol accountmanager glastuinbouw

Welkom Claudia!

Nieuw teamlid! “Lentiz I Cursus & Consult heeft actuele vakkennis omgezet in een ruim aanbod van cursussen en trainingen voor particulieren en bedrijven, die zowel individueel als incompany te volgen zijn. Maar heb je een specifieke opleidingswens? Dan is maatwerk ook mogelijk!” Dat zijn de woorden van Claudia van Tol, onze nieuwe collega accountmanager. Zij stelt zich graag aan je voor.

Claudia brengt haar vrije tijd graag door met haar gezin. Ze houdt ervan om met vriendinnen een balletje te slaan op de tennisbaan of een boksles te volgen. Ook is ze een liefhebber van koken en het uitproberen van nieuwe producten. Claudia is een echte Westlandse en woont in Naaldwijk. Haar werkervaring komt uit de prachtige b(l)oeiende sierteeltsector, want ze heeft 17 fijne jaren bij Metz, FleuraMetz, purple-wire gewerkt (nu bekend als de FM Group) in verschillende marketing & communicatie en relatie functies. Ze heeft daar een mooie tijd gehad, daardoor was iedere dag een feest. “Dit komt vooral door de vele fijne collega’s, kwekers en partners waarmee ik heb mogen samenwerken. Maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging, waar ik veel zin in heb!”

“De veelzijdigheid van het cursusaanbod spreekt mij aan, zowel vakinhoudelijk, maar ook voor persoonlijke groei"

Wat is jouw opleidingsvraag?

“De veelzijdigheid van het cursusaanbod spreekt mij aan, zowel vakinhoudelijk, maar ook voor persoonlijke groei, denk aan de cursus ‘effectief instrueren’ kunnen wij van betekenis zijn.” Claudia legt graag verbindingen en houdt van het contact met mensen. “Ik richt mijn pijlen nu op de sector Horti (glastuinbouw) en ben benieuwd naar jouw opleidingsvraag- of behoefte.” Dat doet zij natuurlijk niet alleen, het team van Lentiz | Cursus & Consult bestaat uit een diversiteit aan mensen die erg goed op elkaar ingespeeld zijn. De sectoren waar wij ons op richten zijn: Horti – Green – Food.

Claudia van Tol accountmanager glastuinbouw

Servicegericht

Service vindt Claudia erg belangrijk om aan te bieden. Service verdwijnt steeds meer op de achtergrond en dit onderscheidt ons van de rest. Wat heeft de klant echt nodig? Wat wil hij zijn team leren? “Is het voor één medewerker de cursus Teeltspecialist of juist een groepje op taalcursus of allebei? Dat is maatwerk en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. En ik zeg altijd, klant blij, ik blij!”

Kennismaken?

Dus wil jij jezelf of je medewerkers laten groeien? Deskundig en bekwaam personeel is belangrijk voor ieder bedrijf of organisatie. Alles veranderd, dus ook wat we moeten kennen en kunnen, moet je onderhouden. Zullen we binnenkort kennismaken? Leuk! Ik kom graag een keer, natuurlijk geheel vrijblijvend, bij je langs. Bel voor een afspraak 06-20243918 of mail naar cvtol01@lentiz.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht