Dalton MAVO & Het Groene Lyceum

Bekijk hier jouw rooster en opdrachten van 'Leren op afstand'

Lees meer

Coronavirus

Scholen in het voortgezet onderwijs gaan weer open op dinsdag 2 juni. De VO-raad heeft een advies geschreven waarmee de scholen zich kunnen voorbereiden op de heropening. Dit advies volgt de richtlijnen van het RIVM.

Om ervoor te zorgen dat de school voor iedereen een veilig plek is, zijn we druk bezig om een aantal zaken die we met elkaar gaan afspreken op papier te zetten. Op die manier kunnen we met elkaar de gezondheid van jezelf en die van anderen beschermen.

Hoe verder?

We volgen de ontwikkelingen en maatregelen van het kabinet en laten ons goed informeren over de achtergronden en de gevolgen. Wij informeren alle ouder(s)/verzorger(s), leerlingen en studenten voor 2 juni over de richtlijnen bij ons op school. Voor de lessen en opdrachten op afstand verwijzen wij nog steeds naar een speciale pagina gemaakt met alle informatie over het ‘Leren op afstand’.

Vragen

Lentiz Onderwijsgroep heeft een aantal vragen en antwoorden op een rij gezet. Heb je meer of andere vragen of wil je meer informatie? Dan verwijzen wij je door naar de coach.

Logo Lentiz | Dalton MAVO & Het Groene Lyceum

Onze school is van oorsprong een bijzonder openbare school in Naaldwijk die onderwijs verzorgt volgens de Daltongedachte. We richten ons uitsluitend op de theoretische leerweg van het vmbo (Dalton MAVO) en bieden daarnaast een uitdagende leerroute die vmbo en mbo op een slimme manier combineert (Dalton Het Groene Lyceum).

Onze school is bruisend en tegelijkertijd kleinschalig. Met elkaar zorgen we voor een veilige school met een fijne sfeer waar iedere leerling zichzelf kan en mag zijn.

Persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk. Met inzet en energie zorgen wij voor een prettige en respectvolle leeromgeving. We leggen de lat hoog. Niet alleen voor onszelf, ook voor jou!

Er staat veel informatie over onze school op deze website, maar een school leer je pas écht kennen als je binnenstapt. Heb je straks toch nog vragen over onze school beantwoorden wij deze graag voor je.

Opleidingen die je bij ons kunt volgen:

Wil jij je alvast goed voorbereiden?
Alle benodigdheden voor schooljaar 2020-2021

Nieuws

Lentiz

Coronavirus (update)

27 mei 2020
Dalton MAVO & Het Groene Lyceum

Finaleplek Skills Heroes

11 februari 2020
Dalton MAVO & Het Groene Lyceum

Oudernieuwsbrief december 2019

20 december 2019
Dalton MAVO & Het Groene Lyceum

Finaleplek Skills Talents

13 december 2019

Agenda

Organisatiedag – leerlingen zijn vrij

14 juli 2020

Organisatiedag – leerlingen zijn vrij

15 juli 2020

Afsluiting schooljaar per leerjaar bij coach

16 juli 2020