Dalton MAVO & Het Groene Lyceum

Bekijk hier jouw opdrachten van 'Leren op afstand'

Lees meer

Coronavirus

De Raad van bestuur van Lentiz heeft besloten om alle lessen en andere leerling-gebonden activiteiten op alle onderwijslocaties van Lentiz op te schorten tot en met 6 april 2020.

Waarom deze beslissing?

We zien ons genoodzaakt deze maatregel te nemen vanwege de aangescherpte richtlijnen van de overheid, toenemende onrust en vragen van leerlingen, medewerkers en ouders in verband met de verspreiding van het Coronavirus. Lentiz streeft naar maximale veiligheid van leerlingen en medewerkers.

Wat betekent dit voor onze leerlingen:

  • Er vinden geen onderwijsactiviteiten plaats op de locaties van Lentiz tot en met 6 april 2020.
  • Per school bekijken we hoe we het onderwijs digitaal (afstandsleren) kunnen aanbieden om achterstand te voorkomen.
  • We krijgen nadere instructie van het ministerie van OCW over de examens. De schoolexamens gaan maandag 16 maart in ieder geval niet door. Zodra we meer richtlijnen hebben ontvangen, wordt u nader geïnformeerd.
  • Bij gezondheidsklachten zoals aangegeven door het RIVM, wordt de leerling door ouder(s)/verzorger(s) ziekgemeld bij school.
  • Mocht het sluiten van de school tot onoverkomelijke problemen zorgen voor ouder(s)/verzorger(s) met vitale beroepen, kunt u contact opnemen met school voor eventuele opvang. Via deze link vindt u de lijst met vitale beroepen geformuleerd door NCTV.

Hoe verder?

We volgen de ontwikkelingen en maatregelen van het kabinet en laten ons goed informeren over de achtergronden en de gevolgen. Daarnaast is er een speciale pagina gemaakt met alle informatie over het ‘Leren op afstand’.

Vragen

Voor vragen verwijzen wij u naar de coach van uw zoon of dochter.

Logo Lentiz | Dalton MAVO & Het Groene Lyceum

Onze school is van oorsprong een bijzonder openbare school in Naaldwijk die onderwijs verzorgt volgens de Daltongedachte. We richten ons uitsluitend op de theoretische leerweg van het vmbo (Dalton MAVO) en bieden daarnaast een uitdagende leerroute die vmbo en mbo op een slimme manier combineert (Dalton Het Groene Lyceum).

Onze school is bruisend en tegelijkertijd kleinschalig. Met elkaar zorgen we voor een veilige school met een fijne sfeer waar iedere leerling zichzelf kan en mag zijn.

Persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk. Met inzet en energie zorgen wij voor een prettige en respectvolle leeromgeving. We leggen de lat hoog. Niet alleen voor onszelf, ook voor jou!

Er staat veel informatie over onze school op deze website, maar een school leer je pas écht kennen als je binnenstapt. Heb je straks toch nog vragen over onze school beantwoorden wij deze graag voor je.

Opleidingen die je bij ons kunt volgen:

Wil jij je alvast goed voorbereiden?
Alle benodigdheden voor schooljaar 2020-2021

Nieuws

Lentiz

Coronavirus

28 februari 2020
Dalton MAVO & Het Groene Lyceum

Finaleplek Skills Heroes

11 februari 2020
Dalton MAVO & Het Groene Lyceum

Oudernieuwsbrief december 2019

20 december 2019
Dalton MAVO & Het Groene Lyceum

Finaleplek Skills Talents

13 december 2019

Agenda

Goede Vrijdag – leerlingen zijn vrij

10 april 2020

Tweede Paasdag – leerlingen zijn vrij

13 april 2020

Nieuwsbrief 5 online voor ouder(s)/verzorger(s)

17 april 2020