Team Westland Floracollege

Het Floracollege komt in actie voor Team Westland. Dit schooljaar organiseren we meerdere acties om samen met de leerlingen geld op te halen voor de goede doelen van Team Westland. Als klap op de vuurpijl nemen we met 8 leerlingen en 5 collega’s deel aan de beklimming van de Col du Tourmalet.

Hieronder een overzicht van de actie die al hebben plaatsgevonden en die nog gaan plaatsvinden. De actielijst zal de komende maanden nog aangevuld worden met nieuwe acties.

De Kerstmarkt

De Kerstmarkt vond eind december plaats en is georganiseerd door de leerlingen en coaches van klas 1. Iedere stamgroep heeft een actie bedacht waarmee ze geld op hebben gehaald en er werd een heus Kerstrad georganiseerd. De totale opbrengst voor Team Westland was ruim 2000 euro.

De kledingsponsoractie

Ons Team Westland Floracollege gaat deelnemen aan de beklimming van de Col du Tourmalet. Daar moet uiteraard hard voor worden getraind door onze leerlingen en collega’s. Er zal worden getraind in Nederland en in Frankrijk. Tijdens deze trainingen willen we natuurlijk uniformiteit uitstralen. Daarvoor zoeken we kledingsponsoren. Wordt jij ook een sponsor van Team Westland Floracollege?

Zie de flyer voor meer informatie, of geef je direct op via de link hieronder.

Acties

Paasactie, gaat van start op 16 februari

Dit is een actie voor particulieren en voor bedrijven. Alle 1e en 2e klassen gaan de met elkaar de strijd aan om zoveel mogelijk verrassingstasjes te verkopen. De klas die het meest Paas verrassingstasjes verkoopt wint een mooie prijs voor de gehele klas. Ook bedrijven zullen benaderd worden om hun werknemers in het zonnetje te zetten tijdens Pasen. Koop een verrassingstasje voor je opa of oma of voor je werknemers.

Beklimming van de Col du Tourmalet

8 leerlingen en 5 collega’s zullen in de week van 15 juni de Col du Tourmalet wandelend of fietsend bedwing. Per deelnemer willen we 1500 euro ophalen voor de goede doelen van Team Westland. Je kunt de deelnemers binnenkort individueel steunen.

Dit zijn de deelnemers van Team Westland Floracollege 2024:

Leerlingen
Kyan Vriens
Raf Vis
Tim Groenewegen
Nick Nadorp
Lotte Koenekoop
Sofie Steenks
Sjoerd Holland
Dave Boekestijn

Collega’s
Dieuwke Vreugdenhil
Dennis Meijer
Petra van Heteren
Peter Jordaan
Pim van der Hoorn