Cursus & Consult
Lentiz| Cursus & Consult - teeltspecialist in het Pools

Assistent teeltspecialist in het Pools

Lentiz Cursus & Consult heeft in samenwerking met Kasgroeit de cursus Teelspecialist assistent in het Pools ontwikkeld welke in november start

‘Eindelijk een cursus assistent teelt in het Pools!’

Lentiz | Cursus & Consult heeft in samenwerking met Kasgroeit de cursus Assistent teeltspecialist in het Pools ontwikkeld.

Poolse werknemers die het voortouw nemen lopen rond bij veel bedrijven. Ze zijn vaak via het uitzendbureau binnen gekomen, hebben een goede achtergrond en willen voor langere tijd bij je werken of zich zelfs vestigen in Nederland. Bas Hanemaayer HRM Manager bij Agro Care: “Het is de kunst om potentieel talent te herkennen en deze mensen te motiveren om er iets mee te doen binnen jouw onderneming.” Lentiz Cursus & Consult heeft in samenwerking met Kasgroeit de cursus Assistent teeltspecialist in het Pools ontwikkeld welke in november start. Het niveau van deze cursus is vergelijkbaar met MBO3+ niveau. In 9 bijeenkomsten leren de deelnemers de basis onderwerpen zoals: de bouw van de plant, osmose, waterhuishouding, celdeling, voedingstoffen, mineralenhuishouding, bemesting, grondstoffen, substraten etc.

Wil je meer informatie? Assistent teeltspecialist in het Pools
Of lees hier hoe Wojtek Rozynski de cursus ervaren heeft.

Terug naar het nieuwsoverzicht