Groeien in leidinggeven

Ben je op zoek naar praktische vaardigheden en kennis om je rol als leidinggevende op een goede en positieve manier in te vullen? Wil je leren om je medewerkers te motiveren en op een prettige wijze aan te sturen? Dan is deze training een goede keuze.

Deze training is voor iedereen die mensen moet aansturen. Na het doorlopen van alle trainingen ben jij in staat om jouw rol als leidinggevende stevig op te pakken en zelfverzekerd verder inhoud te geven. Dat komt zowel jouw persoonlijke ontwikkeling als het bedrijf ten goede. Kortom, als je wilt groeien, moet je juist nu zaaien.

Je resultaat

Het volgen van de reeks trainingen ‘Groeien in leidinggeven’ maakt jou tot een leidinggevende waar niemand omheen kan. Daarnaast groei je in je rol, levert het je op de werkvloer tijdsbesparing op en daarmee een kostenbesparing voor het bedrijf. Goed leiderschap bevordert de werksfeer, levert minder stress en minder ziekteverzuim op. Dus, waar wacht je nog op?

Aanpak

De training groeien in leidinggeven bestaat uit drie onderdelen:

  • De eerste module is de populaire driedelige training ‘Effectief instrueren’.
  • Daarna kun je de training ‘Doelgericht leiden’ volgen, die ook bestaat uit 3 bijeenkomsten.
  • De reeks kan worden afgesloten met de verdiepende training ‘Effectief managen’. Hiervoor is meer tijd ingeruimd en bestaat uit vier bijeenkomsten.

Om jou alle aandacht te geven, werken we in kleine groepen. De trainingen zijn praktisch van opzet, zodat er voldoende afwisseling is tussen theorie en praktijk. Daarbij is er alle ruimte voor inbreng vanuit de groep om praktische voorbeelden te delen.

Onze trainers zijn mensen uit de praktijk die jou graag de fijne kneepjes van het leidinggeven leren. Daarmee kun jij optimaal werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Lentiz| Cursus & Consult - Leerlijn Leidinggeven

Groeien in leidinggeven

Starten met deze cursus?

Data en inschrijven

Inhoud

De opleiding bestaat in totaal uit drie trainingen:

Effectief instrueren (3 bijeenkomsten)

Doelgericht leiden (3 bijeenkomsten)

Effectief managen (4 bijeenkomsten)

Doelgroep

Mewerkende voorman of -vrouw, teamleider of assistent-bedrijfsleider.

Voorkennis

Elke training is afzonderlijk te volgen of opeenvolgend, bij het doorlopen van de training groeien in leidinggeven. Om inzicht te krijgen in de achtergrond, kennis en ervaring wordt voor aanvang van een training aan de cursist gevraagd om online een aantal vragen te beantwoorden. Op basis hiervan ontvangt de cursist een advies over welke training het best bij zijn of haar niveau aansluit.

Kosten

€ 1.750,-  excl. 21% btw

Zowel de gehele training leidinggeven als elke aparte training komt in aanmerking voor Colland subsidie.

Cursusduur

10 bijeenkomsten van 15.00 – 20.30 uur