werken en leren in het groen

Cursus De toekomst start vandaag, werken en leren in het groen is zo gek nog niet!

Op dinsdag 13 april 2021 hebben Arie in ‘t Veld, financieel directeur van Verheij Integrale groenzorg en Arjan Blansjaar, directeur Lentiz Maasland de samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor de hoveniers BBL opleiding niveau 2 en 3.

Eigen vakschool

Verheij Integrale groenzorg start per september 2021 een eigen vakschool. Het groenbedrijf uit Sliedrecht biedt in samenwerking met Lentiz | Cursus & Consult een geaccrediteerde BBL-opleiding op MBO niveau 2 en 3 aan met baangarantie.

Meer informatie

Meer informatie over de vakschool is te vinden op www.vakschoolverheij.nl.

Wil je meer weten over een (hoveniers)opleiding (BBL of BOL) op 1 van de Lentiz locaties kijk dan eens op www.lentiz.nl of stuur een mail naar cursus-consult@lentiz.nl .

Ook voor informatie over bedrijfsopleidingen of de VHG-branche opleiding ben je bij ons aan het goede adres. Er zijn zoveel mogelijkheden en kansen binnen het groen, daarover vertellen we je graag meer.

Met de overhandiging van een boeket aan Jantine Verweij, HR adviseur bij Verheij Integrale groenzorg, sluit Arjan Blansjaar de bijeenkomst in de zonnige schooltuin in Maasland af.

werken en leren in het groen Verheij
Terug naar het nieuwsoverzicht