MBO Barendrecht

Opleidingen

Op deze pagina vind je meer informatie over onze opleidingen. Wil je weten welke mbo-opleiding bij je past? Lees dan de informatie die bij de opleidingen hoort!

Het onderwijsaanbod op onze school

Business & Management

Ben jij commercieel ingesteld en heb je ondernemend talent? Kies dan voor de opleiding Business & Management (Agrohandel & Logistiek). Een brede economische opleiding met een internationaal karakter. De opleiding volg je in het Nederlands of grotendeels in het Engels. In de agrosector zijn er volop uitdagende functies in de logistiek, sales, handel en marketing.

Dierverzorging

Dierverzorging voor de echte dierenvriend! Je hebt een echte passie voor dieren en wilt graag met dieren werken? Zorgen voor dieren, advies en informatie geven, praktisch bezig zijn en aanpakken is jou op het lijf geschreven? Dan past de opleiding Dierverzorging bij jou!

Groen, Grond & Infra

Lijkt het je wel wat om indrukwekkende machines te besturen? Wil je aan de slag in de wereld van agrarisch loonwerk, cultuurtechnisch loonwerk en/of grondverzet? Kies dan voor de opleiding Groen, Grond & Infra!

Hovenier

Ben je graag buiten en technisch bezig? Groen is overal om je heen. Je ziet machines, mensen en weet: hier gaat iets moois gemaakt worden. Je wilt graag een mooie buitenomgeving voor mensen ontwerpen, realiseren en onderhouden. Voel jij je hierdoor aangesproken dan is de opleiding hovenier zeker iets voor jou.