MBO LIFE College

Werken bij Lentiz

Lentiz | MBO LIFE College

Lentiz | MBO LIFE College in Schiedam biedt opleidingen met een groen karakter gericht op de toekomst. We leiden onze studenten op voor beroepen die er écht toe doen. Onze mbo-opleidingen zijn op het gebied van voeding en natuur en leefomgeving. Met thema’s die in de toekomst steeds relevanter worden.

Lentiz MBO | LIFE College is een kleinschalige school, waar de lijnen met docenten kort zijn. Iedereen kent elkaar.

We werken nauw samen met het regionale bedrijfsleven, zodat onze opleidingen geheel afgestemd zijn op de arbeidsmarkt. Na de opleiding heeft elke student een mooi arbeidsmarktperspectief.

Geen (geschikte) vacatures? Je kunt altijd een open sollicitatie naar Lentiz | LIFE College sturen.

Lentiz onderwijsgroep

Lentiz bestaat uit acht scholen voor voortgezet onderwijs (vmbo, havo en vwo) en zes scholen voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) in de groene sector. Deze veertien unieke scholen bevinden zich in de economische regio’s Greenport West-Holland (Westland, Oostland en Barendrecht), Mainport (groen en food in de stad), het vitale platteland van Midden-Delfland en Goeree-Overflakkee en de metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Toekomstmakers
Zo’n 940 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor ruim 7.600 leerlingen en studenten die onderwijs volgen in zowel voltijd- als deeltijdopleidingen. Daarnaast leiden we jaarlijks 4.600 cursisten op in de vorm van contractactiviteiten. In het onderwijs worden de leerlingen en studenten voorbereid op de toekomst. Ze worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen, zodat zij Lentiz verlaten met een waarde(n)vol diploma: goed toegerust om hun en onze toekomst mede vorm te geven. Lentiz vindt het belangrijk dat leerlingen en studenten niet alleen kénnis krijgen aangeboden, maar ook een moreel kompas en vaardigheden om zich verder te ontwikkelen.