Werken bij Lentiz

Bij Lentiz werken ruim 850 mensen in ongeveer 25 verschillende functies. Driekwart van de collega’s zijn natuurlijk docent. Hierbij maken we onderscheid tussen de LB-, LC-of LD docentfunctie met de daarbij horende taken en verantwoordelijkheden. De overige 160 collega’s zijn deel van het onderwijsondersteunend personeel (OOP). Je kunt daarbij denken aan functies als pedagogische conciërges, administratieve ondersteuning, beleidsmedewerkers, teamleiders en directeuren.

Deze medewerkers gaan voor Lentiz! Lees hun ervaringen.

Ontwikkel je verder bij Lentiz

Vernieuwing staat bij Lentiz voorop. Opleiden staat nooit stil. We leven in een wereld van ongekend snelle veranderingen. Lentiz-leerlingen komen terecht in een snel veranderende economische en sociaal-maatschappelijke realiteit. Dat is uitdagend voor hen, maar ook voor ons als opleider. Welke kennis en vaardigheden hebben jongeren van nu in de toekomst nodig?

Het onderwijs en aanbod stemmen we continue af op het vervolgonderwijs en de beroepspraktijk. Daar hebben we collega’s voor nodig die net dat stukje meer hebben. Die initiatieven nemen en zichzelf willen ontwikkelen met opleidingen en cursussen. Dat is goed voor jezelf, onze school én voor onze leerlingen. Bij Lentiz heb je een uitdagende baan met volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Vacatureoverzicht

Cursus & Consult

Dalton College

Floracollege

Groen van Prinstererlyceum

Lentiz onderwijsgroep

LIFE College

MBO Barendrecht

MBO Maasland

MBO Oostland

MBO Westland

Novilab (onderdeel van Floracollege)

Revius MAVO

Reviuslyceum

VMBO Maasland

Er zijn geen vacatures gevonden met de filters die je hebt aangegeven.