Groeien in: doelgericht leidinggeven

Deze training ‘Doelgericht leidinggeven’ is een vervolg op ‘Effectief communiceren’. En de training is naast een verdieping in het groeien in leidinggeven en communiceren ook zeer praktijk gericht. De deelnemers leren om te gaan met alle facetten waarmee zij in de praktijk te maken krijgen. Ze mogen de zaken die ze als lastig ervaren inbrengen. De nadruk ligt op de persoonlijke ontwikkeling van jou als leidinggevende.

Opleidingsadvies Direct inschrijven

Jouw resultaat

Het volgen van de cursus ‘Doelgericht leidinggeven’ helpt je om jouw rol als leidinggevende verder vorm te geven. Daarnaast groei je in je rol, levert het je op de werkvloer tijdsbesparing op en daarmee een kostenbesparing voor het bedrijf. Goed leiderschap bevordert de werksfeer, levert minder stress en minder ziekteverzuim op.

Aanpak

Om jou alle aandacht te geven, werken we in kleine groepen. De cursus is praktisch van opzet, zodat er voldoende afwisseling is tussen theorie en praktijk. Daarbij is er alle ruimte voor inbreng vanuit de groep om praktische voorbeelden te delen. Onze trainers zijn mensen uit de praktijk die jou graag de fijne kneepjes van het leidinggeven leren. Daarmee kun jij optimaal werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Doelgericht leidinggeven

Groeien in: doelgericht leidinggeven

Starten met deze training?

Data en inschrijven

Inhoud

Groeien in: doelgericht leidinggeven (3 bijeenkomsten)

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Situationeel leidinggeven
  • Sollicitatiegesprekken
  • Functioneringsgesprekken
  • Aanspreken van medewerkers
  • Zakelijke gespreksvoering
  • Slechtnieuws gesprekken
  • Verdieping beïnvloedingsmethoden

Wie volgen deze cursus?

In jouw functie ben je verantwoordelijk voor een klein team medewerkers en/of je bent het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en partners (waarbij jij graag de lead wil pakken). Wie gingen jou voor? Afdelingshoofden, (assistent) bedrijfsleiders, teamleiders, werkvoorbereider, uitvoerders, voormannen.

Wist je dat deze cursus ook bij jou op het bedrijf gegeven kan worden? Met meerdere medewerkers. Interesse? Doe dan een

Incompany offerte aanvraag

Voorkennis

Elke onderdeel is afzonderlijk te volgen of opeenvolgend, bij het doorlopen van de training leidinggeven en communiceren. Om inzicht te krijgen in de achtergrond, kennis en ervaring wordt voor aanvang van een training aan de cursist gevraagd om online een aantal vragen te beantwoorden. Op basis hiervan ontvangt de cursist een advies over welke training het best bij zijn of haar niveau aansluit.

Bekijk ook: ‘Effectief communiceren‘ en ‘Resultaatgericht managen‘.

Kosten

€ 495,-  excl. 21% btw

Zowel de training leidinggeven en communiceren als elke losse training komt in aanmerking voor Colland subsidie

Cursusduur

3 dagdelen van 15.00 – 18.00 uur

Jordi Wageveld leertraject groeien in communiceren en leidinggeven
"Ik ben echt gegroeid, in mijn rol als bedrijfsleider maar ook als persoon, dat merk ik elke dag en daar ben ik heel blij mee!"
Jordi Wageveld - Trosrozenkwekerij de Opstal