Cursus & Consult

Groeien in: resultaatgericht managen

Als je in korte tijd je vaardigheden op het gebied van leidinggeven wilt ontwikkelen, dan is de training resultaatgericht managen een uitstekende keuze. Dit is de derde training in de reeks ‘effectief communiceren en leidinggeven’. Na ‘Effectief communiceren’ en ‘Doelgericht leidinggeven’ is de training ‘resultaatgericht managen’ een verdere verdieping voor jou als leidinggevende. Het is een afwisselend praktisch trainingsprogramma, bestaande uit vier bijeenkomsten. Hét programma voor iedereen werkzaam in het middenkader, die het beste uit zichzelf en zijn/haar team wil halen.

Opleidingsadvies Direct inschrijven

Jouw resultaat

Het volgen van de training ‘resultaatgericht managen’ helpt je om jouw rol als leidinggevende verder te vormen naar manager. Je groeit verder in je rol. Dat levert je op de werkvloer tijdsbesparing op en daarmee een kostenbesparing voor het bedrijf. Goed leiderschap bevordert de werksfeer, levert minder stress en minder ziekteverzuim op.

Met het volgen van deze training wordt niet alleen jouw kennis verrijkt, maar wordt jou eveneens een nieuw netwerk geboden. Elke bijeenkomst vindt (voor zover mogelijk) plaats bij een ander bedrijf, zodat je een kijkje in de keuken krijgt. Daarnaast wordt er samen gegeten en is er tijd om op informele wijze ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

Aanpak

Tijdens de training leer je om te gaan met jouw rol als leidinggevende binnen het bedrijf: van onderhandelen tot time management, waarbij je leert effectief om te gaan met je beschikbare tijd, prioriteiten te stellen en conflicthantering. Communicatie en samenwerking zijn belangrijke elementen in het managen van jouw afdeling en/of medewerkers.

Om jou alle aandacht te geven, werken we in kleine groepen. De trainingen zijn praktisch van opzet, zodat er voldoende afwisseling is tussen theorie en praktijk. Daarbij is er alle ruimte voor inbreng vanuit de groep om praktische voorbeelden te delen. Onze trainers zijn mensen uit de praktijk die jou graag de fijne kneepjes van het leidinggeven leren. Daarmee kun jij optimaal werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Resultaatgericht managen

Groeien in: resultaatgericht managen

Starten met deze training?

Data en inschrijven

Inhoud

Groeien in: resultaatgericht managen (4 bijeenkomsten)

  • Organisatiestructuren
  • Sandwichpositie middenkader
  • Onderhandelen
  • Van doelen stellen naar resultaten
  • Het organiseren van een project
  • Communicatie en samenwerking
  • Omgaan met weerstand
  • Conflicthantering
  • Time management

Wie volgen deze cursus?

Jij groeit mee met de organisatie en je rol gaat van bv teamleider/assistent bedrijfsleider naar manager, dat vraagt om andere skills, zoals het schakelen op verschillende niveaus, meedenken op strategisch niveau en een gelijkwaardige gesprekspartner voor directie zijn. Wie gingen jou voor? Locatiemanagers, teamleiders, afdelingshoofden, bedrijfsleiders.

Wist je dat deze cursus ook bij jou op het bedrijf gegeven kan worden? Met meerdere medewerkers. Interesse? Doe dan een

Incompany offerte aanvraag

Voorkennis

Elke onderdeel is afzonderlijk te volgen of opeenvolgend, bij het doorlopen van de training effectief communiceren en leidinggeven. Om inzicht te krijgen in de achtergrond, kennis en ervaring wordt voor aanvang van een training aan de cursist gevraagd om online een aantal vragen te beantwoorden. Op basis hiervan ontvangt de cursist een advies over welke training het best bij zijn of haar niveau aansluit.

Kosten

€ 920,-  excl. 21% btw

Zowel de training effectief communiceren en leidinggeven als elke losse training komt in aanmerking voor Colland subsidie

Cursusduur

4 dagdelen van 13.30 – 17.30 uur
1 terugkommiddag

Cursus-effectief-communiceren-leidinggeven-klop-opti-flor
Ik weet nu hoe ik op een andere manier feedback kan geven. De ontvanger pakt het prettiger op, hoewel de boodschap gewoon hetzelfde is. Echt een eye-opener!
Danielle Klop- teamleider Opti-flor

Afwisselend, leerzaam en doelgericht

“Zo ervaar ik de cursus. Geleerd dat er meer achter leidinggeven zit. Inzicht gekregen in communicatiestijlen. Ik weet nu hoe ik op een andere manier feedback kan geven. De ontvanger pakt het prettiger op, hoewel de boodschap gewoon hetzelfde is. Echt een eye-opener!

Het fijne is dat we dit met collega’s samen doen. Zo delen we onderling ervaringen en stimuleren we elkaar. In de gang hoor je: ‘Heb jij je opdracht al af?’. Het is elke twee weken hartstikke leuk om met elkaar vervolgstappen te zetten.”