Kerstgala klas 3 en 4

Kerstgala klas 3 en 4

Beste leerlingen/ouders/verzorgers van klas 3 en 4,        

Op donderdagavond 19 december is het weer tijd voor het jaarlijkse “Kerstgala”. Het gala is alleen bedoeld voor leerlingen uit de bovenbouw van het Floracollege.

Tijdens de gala-avond kan je swingen op de muziek van DJ Asley.

  • De avond duurt van 20:00 tot 23:30 uur.

Let op: de inloop is van 20:00-20:15 uur, daarna sluiten de deuren! Aan de deur worden geen kaarten verkocht.

De prijs van een entreekaartje voor het Kerstgala is € 5,00; dit is inclusief één consumptie en een bittergarnituur. De kaartjes zijn tot 14 december te koop bij de mentoren. Indien je daarna alsnog een kaartje wilt kopen, kan dit bij de administratie op 20 december tijdens de grote pauze!

Er kan een strippenkaart worden gekocht van €5,00 om vijf keer frisdrank te halen. Deze strippenkaart haal je bij de garderobe.

De traditionele fotohoek met onze enthousiaste fotograaf dhr. Meijer ontbreekt natuurlijk niet.

Let op: Wanneer je ouders/verzorgers geen toestemmingsformulier hebben ingevuld dan mag je niet op de foto. Bij de mentor kan je controleren of het ingevuld is en anders krijg je daar een formulier om het thuis in te laten vullen.

Het is verboden om alcohol te drinken en te roken op het kerstgala, daarom worden er blaastesten afgenomen bij een vermoeden van alcoholgebruik. Bij constatering van het in het bezit hebben of bij het gebruik van alcohol, word je per direct van het gala verwijderd. Hierop wordt gecontroleerd, ook door middel van een tassencontrole.

We hopen er samen een geslaagd feest van te maken!

Vriendelijk groet,

Team Kerstgala

Terug naar de agenda