Jong ondernemen – Equi Emergency

In de paardenwereld kent iedereen het wel. Paarden zijn levende wezens en ontoerekeningsvatbaar. Er gebeuren altijd wel ongelukjes die je vaak zelf gewoon kunt oplossen. Zelf herkennen wij het helemaal. In de praktijk komen wij in aanmerking met verschillende bedrijven met paarden en situaties. En wij merken dat problemen heel vaak zelf zijn op te lossen met een aantal producten. Maar die producten moet je alleen wel in huis moet hebben. En als je die niet in huis hebt wordt dat het probleem. Wat dus helemaal niet nodig hoeft te zijn.

Dus hoe praktisch zou het zijn als je snel kunt handelen op stal met een EHBO KIT waar alle basisproducten inzitten?! Denk aan Betadine, Sudocreme, verband en nog meer verplegende producten.

Je hoeft niet meer direct naar de veearts, naar de ruitershop, of naar de apotheek. Het scheelt dus tijd, geld en je kunt het paard sneller helpen.

Wij zijn: Joyce Bakeren, Kirsten appelman, Edine de Buck, Anouk Dubbeldam en Jeffrey Groenendaal van het Lentiz Maasland college.