MBO Maasland

Opleidingen

In Maasland staat onze groene school in een prachtige groene omgeving. Lentiz | MBO Maasland biedt verschillende mbo-opleidingen aan:

Het onderwijsaanbod op onze school

Dierenartsassistent – Paraveterinair

Je wilt graag dieren helpen? Je vindt medische zaken erg interessant? Dan past de opleiding paraveterinair-dierenartsassistent echt bij jou!

Dierverzorging

Je bent een echte dierenvriend en droomt ervan om met dieren te werken? Zorgen voor dieren, erover praten, praktisch bezig zijn en dieren begeleiden is jou op het lijf geschreven? Dan is de opleiding Dierverzorging iets voor jou!

Groen, grond, infra (Gemechaniseerd loonwerk)

Je bent graag buiten en technisch bezig? Het lijkt je wel wat om indrukwekkende machines te besturen? Dan is de opleiding Gemechaniseerd Loonwerk zeker iets voor jou!

Groene ruimte (Hovenier)

Jij hebt wat je noemt ‘groene vingers’ en bent creatief? Je bent graag buiten bezig met groen en planten? Dan is de opleiding Hovenier iets voor jou!

Outdoor Activities

Hou jij van bewegen en sporten en wil je mensen laten zien en voelen dat flora en fauna een belangrijke rol spelen in het recreëren? Kies voor Outdoor Activities!

Paardenhouderij

Jij bent gek op paarden en je wilt graag van je hobby je werk maken? Je weet van aanpakken en je bent praktisch ingesteld? Dan is de opleiding Paardenhouderij echt iets voor jou!

Paardensport

Heb je passie voor paardensport en de branche? Ben je ondernemend en nieuwsgierig en wil je internationale ervaring opdoen? Dan is de opleiding Paardensport iets voor jou!