Kerstdiner 2019

Maandag 16 december a.s. organiseert Lentiz mbo Maasland wederom een kerst (sponsor) diner t.b.v. ons scholenproject in Jambanjelly Gambia. Dit is een fantastische gelegenheid om met je vakgroep, bedrijfsadviescommissie of relaties uit je eigen netwerk, deel te nemen aan dit evenement. Behalve dat je daarmee het goede doel ondersteunt, is het ook een mooie gelegenheid om elkaar eens in andere sferen te ontmoeten.

Het diner wordt dit keer niet door eigen leerlingen en studenten bereid, maar beschikbaar gesteld door plaatselijke en regionale horeca. Wel helpen leerlingen en studenten ons bij het uitserveren van de culinaire hoogstandjes. We doen ons uiterste best om tijdens de avond voor entertainment te zorgen. De opbrengst uit het kerstdiner wordt dit jaar besteed aan het realiseren van nieuwe toiletten voor de kinderen en het personeel van de school in Jambanjelly.

Ergens in maart 2020 willen we een groep leerlingen en studenten weer laten afreizen naar Gambia om daar behulpzaam te zijn bij de realisatie van het bovenstaand project.

De groep zal maximaal bestaan uit 12-14 leerlingen/studenten en zal worden begeleid door 2 docenten van onze school.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht