Open dag: Ontdek Lentiz mbo-opleiding Paardensport bij Chardon

De opleiding Paardensport van Lentiz | MBO Maasland heeft op zaterdag 11 februari 2023 een open dag op praktijklocatie Paardensport Chardon in Den Hoorn.

Wendy Visser, teamleider van de paardopleidingen vertelt: “De open dag geeft toekomstige studenten een goed beeld van de mogelijkheden die de opleiding en het bedrijfsleven kunnen bieden.” De praktijkvakken van de opleiding Paardensport vinden veel plaats bij Paardensport Chardon. Studenten zijn er minimaal twee dagen per week aanwezig. De open dag wordt hier georganiseerd om komende studenten een zo goed mogelijk beeld van de opleiding te geven. De leden van de familie Chardon hebben veel kampioenschappen op hun naam staan. Op de open dag zullen er door hen verschillende clinics worden gegeven.

Programma

Toekomstige studenten zijn welkom voor een afwisselend programma. Naast dat zij kunnen deelnemen aan clinics kunnen zij meedoen aan ruiterfit, exterieurlessen en verschillende praktijklessen. Om een goed beeld te krijgen van de opleiding worden er ook uitgebreide rondleidingen gegeven en staan oud-studenten, docenten en de huidige studenten klaar om geïnteresseerden alle benodigde informatie te geven.

Opleiding Paardensport

De opleiding Paardensport is een 4-jarige mbo-niveau 4 opleiding en wordt verzorgd door Lentiz | MBO Maasland. Het is een uitdagende opleiding waar theorie- en praktijkvakken worden afgewisseld. Voor deze opleiding is er een speciale aanmeldingsprocedure. In samenwerking met professionals uit het bedrijfsleven wordt beoordeeld of de student de opleiding kan volgen. Voor de opleiding wordt een goede basis-rij vaardigheid verwacht. Op dinsdag 21 maart 2023 staat de laatste open dag van dit schooljaar gepland op de theorielocatie van de opleiding in Maasland. Op deze open dag zijn alle mbo-opleidingen die worden aangeboden door Lentiz | MBO Maasland vertegenwoordigd.

Datum: zaterdag 11 februari 2023

Tijdstip: 10:00 – 14:30

Locatie: Paardensport Chardon Rijkstraatweg 12 in Den Hoorn

Terug naar het nieuwsoverzicht