MBO Oostland

Open dagen

Het is best lastig om een keus te maken voor een vervolgopleiding na het vmbo. Misschien heb je die keuze nog niet gemaakt. We willen je graag helpen bij het maken van die keuze. Lentiz | MBO Oostland biedt opleidingen aan die allemaal in meer of mindere mate een groen randje hebben. Maar werken in het groen betekent tegenwoordig veel meer dan een schep in de grond steken of knuffelen met dieren. Bijvoorbeeld zijn techniek, ICT, ecologie en duurzaamheid onderwerpen die binnen al onze opleidingen ruime aandacht krijgen. Vragen als “hoe kunnen drones om helpen bij het optimaliseren van de oogst” of “hoe kunnen wij ons bedrijf verduurzamen” komen regelmatig aan de orde.

Op dit moment (begin februari) onderzoeken we of het mogelijk is om nog een extra fysieke Open Dag te organiseren. Deze zou dan zijn op donderdag 11 maart van 18.00 uur tot 21.00 uur. Zodra we meer weten zetten we de informatie op de website.

Houd de site in de gaten!

Dit schooljaar organiseren we geen algemene meeloopdag, maar als je contact met ons opneemt voorzien we je natuurlijk van alle informatie en geven we een privé-rondleiding. Op afspraak is er ook de mogelijkheid om een dag(deel) mee te lopen.