MBO Oostland

Opleidingen

Op woensdag 24 november hebben wij onze eerste Open Dag van dit schooljaar gehad. De school en een aantal bedrijven waarmee we nauw samenwerken hebben zich gepresenteerd. In een prettige sfeer hebben belangstellenden kennis met ons kunnen maken. Vrijdag 21 januari was ook een succes. Donderdag 24 maart de laatste mogelijkheid van dit schooljaar om ons te bezoeken. Natuurlijk kan je altijd een afspraak met ons maken.

Je bent vanaf vier uur van harte welkom (het liefst met één ouder/verzorger). Bij de ingang van de school vragen we je een (digitale) gezondheidsverklaring in te vullen. We doen geen coronacheck. Binnen de school houden we ons aan de corona-richtlijnen. Mocht het (te) druk worden zou het kunnen zijn dat je in de aula even moet wachten. Om acht uur sluiten we de deuren.

Wil je weten welke mbo-opleiding bij je past? Bij Lentiz | MBO Oostland heb je keuze genoeg. Hieronder vind je alle opleidingen. Wil je kennismaken met onze school en opleidingen? Bezoek een van onze Open dagen.

Open Dag ’21-’22

  • donderdag 24 maart 2022 (16.00 uur – 20.00 uur)
De opleiding Bloem & Design is de beste keuze die ik heb gemaakt!
Cleo, student Bloem & Design