MBO Maasland

Open dag: Ontdek Lentiz mbo-opleiding Paardensport bij Chardon

Studenten Lentiz | MBO Maasland organiseren open dag voor hun examen

Studenten van de opleiding Paardensport van Lentiz | MBO Maasland organiseren op zaterdag 12 februari 2022 een open dag op hun praktijklocatie Paardensport Chardon in Den Hoorn.

Stephanie Bevelander, praktijkdocent van de opleiding vertelt: “Paardensport Chardon is een professionele en gedisciplineerde leeromgeving voor onze studenten. Het is een ideale plek waar jongeren met een passie voor paarden in vier jaar transformeren naar een professional in de paardensport.”

De bekende leden uit de Chardon familie hebben veel kampioenschappen op hun naam staan, op de open dag zullen er door hen verschillende clinics worden gegeven. Verder kunnen bezoekers meedoen aan ruiterfit, exterieurlessen en verschillende praktijklessen. Om een goed beeld te krijgen van de opleiding worden er ook uitgebreide rondleidingen gegeven en staan oud-studenten, docenten en de huidige studenten klaar om geïnteresseerden alle benodigde informatie te geven.

Programma

Toekomstige studenten zijn welkom voor een afwisselend programma. De praktijkvakken van de opleiding Paardensport vinden veel plaats bij Paardensport Chardon. Studenten zijn er minimaal twee dagen per week aanwezig. De Open Dag wordt hier georganiseerd om komende studenten een zo goed mogelijk beeld van de opleiding te geven.

Bezoekers dienen zich van tevoren in te schrijven. Inschrijven kan via de email: opendagpaardensport2022@hotmail.com.

Student Marloes ’t Jong: “Door een mail naar ons te sturen, kunnen wij goed bijhouden hoeveel bezoekers er komen. Dit is belangrijk vanwege de eventueel geldende corona maatregelen. We willen de open dag op een veilige manier organiseren en kunnen hierdoor een goede bezoekersindeling maken! We hebben er veel zin in!”.

Opleiding Paardensport

De opleiding Paardensport is een 4-jarige mbo-niveau 4 opleiding en wordt verzorgd door Lentiz | MBO Maasland. Het is een uitdagende opleiding waar theorie- en praktijkvakken worden afgewisseld. Voor deze opleiding is er een speciale aanmeldingsprocedure. In samenwerking met professionals uit het bedrijfsleven wordt beoordeeld of de student de opleiding kan volgen. Voor de opleiding wordt een goede basis-rij vaardigheid verwacht.

Op zaterdag 19 februari 2022 staat er een open dag gepland op de theorielocatie van de opleiding in Maasland. Op deze open dag zijn alle mbo-opleidingen die worden aangeboden door Lentiz | MBO Maasland vertegenwoordigd. Hiervoor kunnen bezoekers zich aanmelden via de website.

Datum: zaterdag 12 februari 2022

Tijdstip: 10:00 tot 14:00 u

Locatie: Paardensport Chardon Rijkstraatweg 12 in Den Hoorn

Meer informatie: www.lentiz.nl/mbo-maasland

Of via Facebook/Instagram: Lentiz MBO Paardensport

Terug naar het nieuwsoverzicht