Celina Slagter

Schoolmaatschappelijk werker vanuit Schoolformaat voor zowel het Lentiz Maasland VMBO als het MBO.

Celina Slagter

Wie ben ik?

Ik ben Celina Slagter, schoolmaatschappelijk werker vanuit Schoolformaat (onderdeel van Jeugdformaat).

Wat doe ik?

Ik ben vanuit Schoolformaat ingezet op zowel het vmbo als mbo als schoolmaatschappelijk werker. Voor meer informatie over deze functie kun je klikken op de volgende link: https://www.schoolformaat.nl/pagina/ons-schoolmaatschappelijk-werk

De meeste leerlingen of studenten gaan zorgeloos hun schooltijd door en halen met gemak hun diploma, maar dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms kun je moeilijkheden ervaren op verschillende gebieden. Gaat het thuis/in je relatie niet goed, voel je je niet lekker in je vel, ervaar je stress of geldzorgen of ervaar je problemen op het gebied van justitie, seksualiteit, agressie, angst of iets anders? Dan kan ik je misschien wel helpen. Ik kan samen met jou kijken wat er aan de hand is en wat er nodig is om de situatie voor jou te verbeteren, zodat ook jij zorgeloos je diploma kunt halen.

Waar kan je mij vinden?

Je eerste aanspreekpunt is je studieloopbaancoach (SLC). Meestal kom je via je SLC of ondersteuningscoördinator bij mij terecht. Je kunt ook direct bij mij aankloppen. Ik zit vaak in kamer 0.19 (direct naast de MBO ingang) en jullie zijn welkom voor vragen en advies. Ik ben ook te bereiken via onderstaande gegevens.

T 06 21 63 84 17