MBO Maasland

Zorgfunctionarissen binnen de school

De mensen achter de zorg op onze school

Wij hebben op school twee zorgcoördinatoren, een gezinsspecialist (vroeger was dit de Schoolmaatschappelijk werker) en een Trajectbegeleider, die je mogelijk verder kunnen helpen. Hieronder vind je meer informatie over hen.

We zijn blij dat we contact onderhouden met onze studenten. In Corona tijd kan het voor veel mensen af en toe best lastig zijn. Je ziet je vrienden weinig, je hebt online lessen. Alles is anders. Soms heb je daar misschien wat extra hulp bij nodig. Je eerste aanspreekpunt is je Studieloopbaancoach. Maar het kan ook zijn dat je daar bijvoorbeeld al geweest bent en niet verder komt, of je wilt bepaalde zaken liever niet met je Studieloopbaancoach bespreken.

Simone Nibbeling

Zorgcoordinator Simone

Zorgcoördinator en Intern Begeleider voor de opleidingen Groenvoorziening, GGI, Outdoor Activities, Paardenhouderij en Paardensport.

Contact: SNibbeling@lentiz.nl.

Lees meer

Hans Moorlag

Zorgcoordinator Hans

Zorgcoördinator voor de opleidingen Dier en Paraveterinair. Vertrouwenspersoon voor het mbo en coördinator sociale veiligheid.

Contact: HMoorlagg@lentiz.nl.

Lees meer

Joost van Dijken

Zorgcoordinator Joost van Dijken

Gezinsspecialist vanuit Minters voor alle leerlingen en studenten op zowel het Lentiz VMBO Maasland als het Lentiz MBO Maasland.

Contact: Joost.van.Dijken@minters.nl.

Lees meer

Anneke Meijborg

Zorgcoordinator Anneke Meijborg

Trajectbegeleider Regionale Meld- en Coördinatiefunctie voor voortijdig schoolverlaten bij het team Leerrecht, gemeente Vlaardingen.

Contact: A.Meijborg@leerrecht.nl.

Lees meer