MBO Maasland

Joost van Dijken

Gezinsspecialist vanuit Minters voor alle leerlingen en studenten op zowel het Lentiz VMBO Maasland als het Lentiz MBO Maasland.

Wie ben ik?

Ik ben Joost van Dijken, Gezinsspecialist. Wellicht hebben sommigen van jullie mij al zien lopen door school.

Wat doe ik?

Ik ben de gezinsspecialist vanuit Minters op zowel het VMBO als het MBO. Voor degenen die meer informatie willen over mijn functie check: https://minters.nl/83/Gezinsspecialist-op-school.html

Als het niet lekker loopt, je hebt problemen thuis, gezeur met je ouders, vrienden of familie of je voelt jezelf gewoon niet goed in je vel zitten. Het kan en je bent niet de enige. Maar kom ermee voor de dag is mijn advies. Ik zit er niet voor niets. Ik kan met je meedenken op het gebied van financiën, problemen met of op school, werk/inkomen, justitie, zorg, GGZ, relationele/familiaire problemen, geweld, verslaving, seksualiteit, agressie, angsten en nog veel meer.

Ik houd zelf van werken met een open deur, dat wil zeggen dat je altijd welkom bent. Ik wil paraat staan en bereikbaar zijn om vragen te kunnen beantwoorden en mee te denken met jullie.

Waar kan je mij vinden?

Je eerste aanspreekpunt is je studieloopbaancoach (SLC). Meestal kom je via je SLC of ondersteuningscoördinator bij mij terecht. Je kunt ook direct bij mij aankloppen. Ik ben vaak te vinden in het kamertje net naast de ingang, maar ook bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

T : 06 29 47 18  23

M: joost.van.dijken@minters.nl

W: www.minters.nl