MBO Maasland

Simone Nibbeling

Zorgcoördinator en Intern Begeleider voor de opleidingen Groenvoorziening, GGI, Outdoor Activities, Paardenhouderij en Paardensport.

Simone Nibbeling

Wie ben ik?

Mijn naam is Simone Nibbeling. Ik werk sinds 2006 voor onze school in Maasland.

Wat doe ik?

Op het gebied van de zorg heb ik verschillende functies. Ik ben zorgcoördinator en Intern Begeleider. Voor de opleidingen Groenvoorziening, Groen Grond & infra, Outdoor Activities, Paardenhouderij en Paardensport let ik o.a. op het verzuim, ik verzorg meldingen bij DUO, voer uitstroomgesprekken, geef voorlichting aan collega’s en studenten en heb gesprekken met studenten over school -en privézaken.

De gesprekken met studenten vinden plaats op verschillende vlakken (school, privé). Er even niet uitkomen, vastlopen of gewoon een zetje in de rug nodig hebben, genoeg redenen om even langs te lopen of een afspraak te maken. Vaak wordt je naar mij doorverwezen door je studieloopbaancoach. Ook kan ik je doorverwijzen naar de gezinsspecialist, natuurlijk gaat alles eerst in overleg met jou.

Verder ben ik Intern Begeleider voor studenten die bv een indicatie of diagnose van een beperking of stoornis hebben. Samen met de student kijk ik wat er nodig is om de schooltijd zo goed mogelijk te laten verlopen.

Waar kan je mij vinden?

Mijn kantoor is op de tweede verdieping, helemaal achterin het voormalige OLC (middelste kamer, achter de postvakken). Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Mocht je mij willen spreken kan je altijd even langslopen. Ben ik er niet, of wil je een afspraak maken (op school of online via Teams), stuur dan een mailtje naar: SNibbeling@lentiz.nl.