MBO Maasland

Simone Nibbeling

Ondersteuningscoördinator en Intern Begeleider voor voor alle mbo opleidingen.

Simone Nibbeling

Wie ben ik?

Mijn naam is Simone Nibbeling. Ik werk sinds 2006 voor onze school in Maasland.

Wat doe ik?

Ik ben ondersteuningscoördinator en Intern Begeleider en let o.a. op het verzuim, ik verzorg meldingen bij DUO, voer uitstroomgesprekken, geef voorlichting aan collega’s en studenten en heb gesprekken met studenten over school -en privézaken.

De gesprekken met studenten vinden plaats op verschillende vlakken (school, privé). Er even niet uitkomen, vastlopen of gewoon een zetje in de rug nodig hebben, genoeg redenen om even langs te lopen of een afspraak te maken. Vaak word je naar mij doorverwezen door je studieloopbaancoach. Ook kan ik je doorverwijzen naar de schoolmaatschappelijk werker, natuurlijk gaat alles eerst in overleg met jou.

Verder ben ik Intern Begeleider voor studenten die bv een indicatie of diagnose van een beperking of stoornis hebben. Samen met de student kijk ik wat er nodig is om de schooltijd zo goed mogelijk te laten verlopen.

Waar kan je mij vinden?

Mijn kantoor is op de tweede verdieping, helemaal achterin het voormalige OLC (Kamer 1.14).

Mocht je mij willen spreken kan je altijd even langslopen. Ben ik er niet, of wil je een afspraak maken (op school of online via Teams), stuur dan een mailtje.