VMBO Maasland
Foto sportschool - gratis sporten

Gratis sporten bij Sportcentrum LIFE

We vinden het belangrijk dat onze leerlingen en medewerkers zich goed voelen. Gezond eten en voldoende bewegen zijn daarvoor een belangrijke basis. Sportcentrum Life heeft een aanbieding die daar mooi bij aansluit: gratis sporten voor al onze leerlingen en medewerkers tot 1 mei 2023. Sportcentrum LIFE heeft een locatie in Maasland met groepslessen en fitness en in Maassluis met fitness.

Interesse? Stuur een mailtje naar info@sportcentrumlife.nl. Heb je advies of begeleiding over het trainen of je voeding nodig of sport je al regelmatig en kom je er zelf wel uit? Geef dit vooral aan in je mail. De medewerkers van Sportcentrum Life helpen je graag:

Sportcentrum Life Maasland (Fitness & Groepslessen)
Maassluiseweg 8
3155 EJ Maasland

Sportcentrum Life Maassluis (Fitness)
Burg. Wesselinkstraat 2|
3155 SB Maassluis

Openingstijden

Ma t/m vrij 06.00-22.00
Za & Zo 08.00-14.30

Voordelig sporten voor medewerkers

Alle leerlingen en medewerkers van Lentiz | VMBO Maasland en Lentiz | MBO Maasland mogen tot 1 mei 2023 gratis sporten Sportcentrum LIFE. Natuurlijk hopen ze van Sportcentrum LIFE dat de leerlingen en medewerkers van onze school blijven trainen na 1 mei. Dan is het mogelijk om een abonnement af te sluiten.

Voor onze medewerkers is het interessant om te weten dat zij na 1 mei via Bedrijfsfitness Nederland en Lentiz onderwijsgroep met belastingvoordeel kunnen sporten. Via Bedrijfsfitness Nederland met belastingvoordeel kan sporten bij een sportlocatie naar keuze. Via Bedrijfsfitness Nederland sport je met gemiddeld 40% belastingvoordeel bij een sportlocatie naar keuze. Dat scheelt je op jaarbasis een hoop geld!

sportcentrumlife.nl
Terug naar het nieuwsoverzicht