VMBO Maasland

Welkom op VMBO Maasland

Beste groep 7/8 leerling,

Dit is een heel belangrijk jaar. Je zit nu in de laatste groep van de basisschool en volgend jaar ga je naar het voortgezet onderwijs.

Je staat voor de moeilijke keuze om een nieuwe school uit te zoeken. Het is leuk, spannend, maar ook heel lastig om een school te vinden die goed bij jou past.

Lentiz | VMBO Maasland biedt de Basisberoepsgerichte leerweg, de Kaderberoepsgerichte leerweg, de Gemengde leerweg en de Theoretische Leerwegen aan.

Prachtig gelegen aan de rand van het pittoreske dorpje Maasland, omringd door weilanden, ligt het schoolgebouw van VMBO Maasland. Wij zijn een vmbo-school voor groen onderwijs. Dit betekent dat de leerlingen naast de ‘gewone’ theoretische vakken hun ‘groene’ praktijklessen voor een groot deel krijgen op de schoolboerderij of in de praktijkkassen.

Aan het eind van de opleiding is doorleren op ons eigen mbo mogelijk, maar je kunt natuurlijk ook doorleren in één van de andere sectoren.

Dit deel van de website is speciaal voor aanstaande nieuwe leerlingen gemaakt.

Je zult veel informatie vinden over hoe onze school in elkaar steekt. Het kan natuurlijk gebeuren dat je na het doornemen van deze website nog vragen hebt. Stel je vraag via ons contactformulier en je krijgt z.s.m. antwoord van ons.

Wij wensen je heel veel succes met het vinden van je nieuwe school en graag tot ziens op VMBO Maasland.

Met vmbo groen kun je alle mbo-opleidingen doen!