Foto stand tijdens scholenmarkt Vlaardingen

Lentiz | VMBO Maasland bij scholenmarkt in Vlaardingen

Afgelopen donderdag 30 november stonden met een stand tijdens de scholenmarkt in de Polderpoort in Vlaardingen.

Overdag kwamen maar liefst 830 leerlingen van 21 basisscholen uit Maassluis, Vlaardingen en Maasland langs om te oriënteren op scholen in de regio. Gelukkig kwamen ze niet allemaal tegelijk, maar werden de leerlingen in 7 tijdblokken van 45 minuten verdeeld. We hebben veel vragen kunnen beantwoorden en enthousiaste leerlingen gesproken.

In de avond stroomde het helemaal vol met alle genodigde leerlingen en hun ouders. Tijdens het avondprogramma werd er in een aparte ruimte op drie verschillende tijdstippen een algemene voorlichting gegeven over de overstap naar het voortgezet onderwijs. Deze voorlichting werd gegeven door Onderwijs dat past: het samenwerkingsverband Schiedam Vlaardingen Maassluis.

Scholenmarkt gemist? Kom naar Schiedam op 11 december

Heb je de scholenmarkt in Vlaardingen gemist? Op maandag 11 december staan we tijdens de scholenmarkt in Schiedam (Margriethal, Nieuwe Damlaan 5, Schiedam). Overdag krijgen we bezoeken van leerlingen van de verschillende basisscholen uit Schiedam. ’s Avonds is er een open inloop voor alle ouders en leerlingen van 18:30 tot 20:30 uur. Ook tijdens dit avondprogramma is er een algemene voorlichting over de overstap naar het voortgezet onderwijs. Deze voorlichting wordt gegeven door Onderwijs dat past: het samenwerkingsverband Schiedam Vlaardingen Maassluis.

Terug naar het nieuwsoverzicht