Dalton MAVO & Het Groene Lyceum

Voor groep 7/8

In groep 7 of 8 ben je de oudste van de school en heb je, samen met je ouder(s)/verzorger(s), een belangrijke keuze te maken. Waar wil jij graag na de basisschool verder leren?

Onze school is groter dan jouw basisschool, maar omdat je bij ons in een stamgroep zit en je een eigen coach hebt, krijg je veel persoonlijke aandacht. Wij vertellen graag over onze school en je bent altijd welkom om kennis te maken.

Om meer te weten te komen en te kijken of onze school bij jou past, geven wij op een aantal vaste momenten in het schooljaar meer informatie. Zo komen onze ambassadeurs op bezoek bij de meeste basisscholen in het Westland om tijdens voorlichtingsavonden alle vragen die jij en je ouder(s)/verzorger(s) hebben te beantwoorden. Jouw juf of meester weet of we in oktober, november of december ook bij jouw basisschool komen vertellen.

Belangrijke data

Natuurlijk is het ook belangrijk een keertje bij ons binnen te stappen en de sfeer van onze school te proeven. Daarom organiseren we gedurende het schooljaar meerdere momenten waarop jij (of je ouder(s)/verzorger(s)) extra informatie krijgen en vragen kunnen stellen.

Komend schooljaar organiseren we basisschoolmiddagen, een Open Huis en is er een aanvullende informatie-avond. Weet je nu al dat je graag langs wilt komen? Aanmelden kan vanaf november 2019 via de formulieren hieronder.

Op donderdag 30 januari 2020 staan onze deuren open van 15.30 – 17.00 uur en van 19.00 – 20.30 uur om jou sfeer te laten proeven. Samen met je ouder(s)/verzorger(s) en eventuele broertjes en/of zusjes ben je van harte welkom om de school te leren kennen.

Zo kun je een rondleiding volgen, naar een presentatie over de verschillende opleidingen en een praatje maken met leerlingen en docenten. Zelf op onderzoek uit kan natuurlijk ook!

Aanmelding voor het Open Huis is niet nodig, je kunt gewoon binnen lopen. We vragen je om zoveel mogelijk op de fiets te komen! Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar (voor onze school en de parkeergelegenheid bij naast gelegen school ISW is beschikbaar). Indien de parkeerplaatsen vol zijn parkeert u op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen in de woonwijk. Elders parkeren (op de stoepen enzovoort) is niet toegestaan.

Adresgegevens: Holwerdalaan 62 in Naaldwijk.

Het kan zijn dat je ouder(s)/verzorger(s) toch nog een aantal vragen hebben voordat jullie een keuze maken. Om die reden hebben wij op dinsdag 18 februari 2020 een aanvullende informatie-avond speciaal voor je ouder(s)/verzorger(s). Hier worden de belangrijkste zaken nogmaals verteld, maar is er vooral ook ruimte om verdiepende vragen te stellen.

19.00 uur > Informatie-avond Dalton MAVO

19.30 uur > Informatie-avond Dalton Het Groene Lyceum

Vanaf november 2019 kunnen je ouder(s)/verzorger(s) via onderstaand aanmeldformulier ons laten weten dat zij er die avond graag bij zijn. De presentaties van beide opleidingen overlappen elkaar, dus houd hier met het aanmelden en eventueel opsplitsen rekening mee.

Aanmelden aanvullende informatie-avond
Jouw dag op Dalton, zie je het al voor je?
Rooster leerjaar 1

Daltonfilm

Om als basisschoolleerling een middelbare school te kiezen wil je graag weten hoe het op een school er écht aan toe gaat. Aan de hand van vragen van toekomstige leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) is reporter Jeroen Toet door de school op zoek naar antwoorden gegaan.

Meer informatie

Heb je een vraag over onze school en het aanmelden? Stel deze dan via daltonmavo@lentiz.nl of daltonhetgroenelyceum@lentiz.nl. Wij zorgen dat de juiste persoon contact met je opneemt.