Dalton MAVO & Het Groene Lyceum

Voor groep 7/8

In groep 7 of 8 ben je de oudste van de school en heb je, samen met je ouder(s)/verzorger(s), een belangrijke keuze te maken. Waar wil jij graag na de basisschool verder leren?

Onze school is groter dan jouw basisschool, maar omdat je bij ons in een stamgroep zit en je een eigen coach hebt, krijg je veel persoonlijke aandacht. Wij vertellen graag over onze school en je bent altijd welkom om kennis te maken.

Om meer te weten te komen en te kijken of onze school bij jou past, geven wij op een aantal vaste momenten in het schooljaar meer informatie. Zo komen onze ambassadeurs op bezoek bij de meeste basisscholen in het Westland om tijdens voorlichtingsavonden alle vragen die jij en je ouder(s)/verzorger(s) hebben te beantwoorden.

Belangrijke data

Natuurlijk is het ook belangrijk een keertje bij ons binnen te stappen en de sfeer van onze school te proeven. Daarom organiseren we gedurende het schooljaar meerdere momenten waarop jij (of je ouder(s)/verzorger(s)) extra informatie krijgen en vragen kunnen stellen.

De basisschoolmiddagen en het Open Huis zijn al geweest. Op 4 maart vond de centrale inschrijfdag plaats voor Lentiz | Dalton MAVO. Inschrijven voor Lentiz | Dalton Het Groene Lyceum ging via een intakeformulier op afspraak.

Voor beide opleidingen was het belangrijk je voor woensdag 4 maart 2020 aan te melden. Ben je benieuwd of er toch nog mogelijkheden zijn voor het komende schooljaar? Informatie over het aanmelden lees je hier >>

Jouw dag op Dalton, zie je het al voor je?
Rooster leerjaar 1

Daltonfilm

Om als basisschoolleerling een middelbare school te kiezen wil je graag weten hoe het op een school er écht aan toe gaat. Aan de hand van vragen van toekomstige leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) is reporter Jeroen Toet door de school op zoek naar antwoorden gegaan.

Meer informatie

Heb je een vraag over onze school en het aanmelden? Stel deze dan via daltonmavo@lentiz.nl of daltonhetgroenelyceum@lentiz.nl. Wij zorgen dat de juiste persoon contact met je opneemt.