VMBO Maasland
Foto bij nieuwsbericht verzoek tot aanmelden

Verzoek tot aanmelden vanaf 1 februari mogelijk

Vanaf vandaag is het mogelijk om - mits het advies van de basisschool passend is bij onze school - een verzoek tot aanmelden te doen en alvast een aanmeldgesprek te plannen via onze website.

De aanmeldgesprekken vinden plaats van maandag 25 maart t/m donderdag 28 maart 2024. Heeft uw kind een ondersteuningsarrangement ontvangen vanuit het Samenwerkingsverband, dan maakt u een afspraak voor een kennismakingsgesprek van dinsdag 19 maart t/m vrijdag 22 maart 2024. 

Let op: Uw aanmelding is definitief, nadat het aanmeldgesprek is geweest, het officiële aanmeldformulier is ingevuld en u berichtgeving heeft ontvangen van de toelatingscommissie. De link met het officiële aanmeldformulier krijgt u toegestuurd, zodra deze is geopend. 

Waarom een verzoek tot aanmelding? 

Vanaf dit jaar hanteert de overheid een centrale aanmeldweek, waarin alle leerlingen tegelijk aanmelden bij de middelbare school. Met het definitieve schooladvies in de hand weet u daarmee zeker dat u bij de juiste school inschrijft. De aanmeldweek is van 25 maart t/m 31 maart 2024. U beschikt dan ook over de unieke aanmeldcode die u van de basisschool ontvangt.  

Om alle leerlingen op tijd te berichten vanuit de toelatingscommissie, vinden onze aanmeldgesprekken – die onderdeel zijn van de aanmeldprocedure – plaats in diezelfde week. Bent u dus voornemens om aan te melden bij Lentiz | VMBO Maasland? Doe dan alvast een verzoek tot aanmelding en plan alvast uw aanmeldgesprek.  

Bent u er nog niet uit? Dan is er op zaterdag 10 februari 2024 van 10:00 tot 13:00 uur nog een laatste open dag.  

Terug naar het nieuwsoverzicht