Design Fashion Shoes

Studenten van de opleiding Bloem & Design van Lentiz|MBO Westland hebben voor het vak design hun eigen creatieve vrijheid gebruikt om een paar schoenen vorm te geven. Het resultaat zou oorspronkelijk tentoongesteld worden tijdens een eindejaars event voor leerjaar. Een event waarop genodigden uit het bedrijfsleven, familie en vrienden, mensen uit het onderwijs en nieuwe studenten van de opleiding Bloem & Design als bezoekers aanwezig zouden zijn. Helaas kan uiteraard ook dit evenement in verband met de huidige corona omstandigheden geen doorgang vinden.

Maar….inmiddels zijn wij gewend aan online lessen, meetings en ook events. De tentoonstelling met de innovatieve ontwerpen van onze studenten is online te zien. Zij hebben onderzoek gedaan naar duurzaamheid, fashion designers & hun werk en hebben zich laten inspireren door bijzondere vormgevers. Kijk naar de kunstwerken en lees de bijbehorende persoonlijke pitch.

De studenten hebben voor hun beoordeling ook een ontwerpmap en een A3 presentatiemap verzorgd met o.a. de planning, ontwerpen, moodboards, storyboards, begroting, commerciële prijs, en beeldanalyse.

Een mooi afsluiting van een bijzonder intensief schooljaar.

Scroll verder voor alle kunstwerken. Klik op de afbeelding voor uitleg over het kunstwerk.