VMBO Maasland

Ouderklankbordgroep

Als school zijn wij betrokken bij onze leerlingen. Zij geven ons dagelijks input om onze school beter te maken. Daarnaast vinden wij het belangrijk om ook ouders zoveel mogelijk te betrekken bij de school. Dat doen we met behulp van de ouderklankbordgroep (OKG).

De ouderklankbordgroep (OKG) van Lentiz | VMBO Maasland helpt mee aan een beter en interessanter schoolklimaat voor leerlingen, docenten en ouders. Jaarlijks vergadert de OKG 6 keer over algemene, schoolgebonden onderwerpen en denken ouders van de OKG in een informele sfeer mee over de ontwikkelingen op onze school.

Foto docent deelt boeken uit aan leerlingen op pagina Ouderklankbordgroep

Ouderklankbordgroep

De input van de ouders op het schoolbeleid nemen we serieus en is van groot belang voor de school. Door de open dialoog van de ouders met de teamleider voeren we verbeteringen door. Dit maakt de kwaliteit van onderwijs nog sterker!

Download de flyer

Open dialoog met de teamleider

Wat vinden ouders belangrijk? Wat gaat er goed bij ons op school en wat kan er beter? De teamleider is bij dit overleg aanwezig en informeert de OKG over alle ontwikkelingen. Dat kan gaan over het beleid, de formatie en over bijvoorbeeld de lesurentabel. Daarnaast kijken we gezamenlijk vooruit naar de schoolactiviteiten voor de komende twee maanden. De ouders van de OKG geven hun mening en stellen vragen.

Wilt u ook meer betrokken zijn bij de school van uw kind? Meld u dan aan voor de ouderklankbordgroep (OKG). Dat kan via okg-mlv@lentiz.nl.

Nieuws

Nieuws

Vacature teamleider

11 september 2023
Nieuws

100% geslaagd!

6 juli 2023
Nieuws Foto ondertekening contract schoolbibliotheek Lentiz | VMBO Maasland

Lentiz | VMBO Maasland krijgt schoolbibliotheek

3 juli 2023
Nieuws

Afsluiting paardenklas bij manege De Karperhoeve

28 juni 2023

Agenda

Week tegen pesten

25 september 2023 - 29 september 2023

Kamp sportklas - Leerjaar 3 (deze week)

9 oktober 2023 - 13 oktober 2023

Herfstvakantie

14 oktober 2023 - 22 oktober 2023