Student doet praktijkexamen.

Business & Management studenten ronden hun opleiding af

Vijftig studenten van Lentiz | MBO Westland ronden hun mbo-opleiding Business & Management af in hun stagebedrijf. De examens (Beroepsproeve) werden afgenomen door steeds twee assessoren. Eén docent en een professional uit het bedrijfsleven.

In de afgelopen maanden hebben ruim vijftig studenten hun mbo-opleiding Lentiz Business & Management afgerond in hun stagebedrijf. De examens (Beroepsproeve) werden afgenomen door steeds twee assessoren. Eén docent en een professional uit het bedrijfsleven. De studenten moesten diverse logistieke handelingen uitvoeren met betrekking tot een versproduct. Naast diverse bedrijfs- en marktanalyses, hebben de studenten voor het stagebedrijf een verbetervoorstel geschreven en dit aan de assessoren gepresenteerd. Eén van de opdrachten was om de conclusies uit het verbetervoorstel te presenteren aan het stagebedrijf.

Bedrijven waarderen de inzet van deze jonge studenten en maken dankbaar gebruik van hun frisse blik op het bedrijf. Veel bedrijven passen direct de adviezen van hun studenten toe. En daar zijn wij ontzettend trots op!

Terug naar het nieuwsoverzicht