MBO-opleidingen

Wil je weten welke mbo-opleiding bij je past? Bij Lentiz heb je keuze genoeg. Hieronder vind je alle opleidingen. Wil je kennismaken met een van onze scholen of opleidingen? Bezoek onze open dagen, of kom proefstuderen!

Ons aanbod in het mbo

Agro Technics & Management

Ben jij geïnteresseerd in groen en techniek? En wil je leren hoe je kunt helpen gezonde voedingsproducten te produceren? Kies voor Agro Technics & Management!

Agrohandel & Logistiek

Wil jij er graag voor zorgen dat alles op rolletjes loopt bij de verwerking van agroproducten van een (internationaal) bedrijf? Agrohandel & Logistiek past bij jou!

Bloem & Design

Ben jij creatief, houd je van interieur en styling en wil je graag met bloemen en natuurlijke materialen iets moois maken? Kies dan voor Bloem & Design!

Business & Logistiek

Ben jij commercieel ingesteld en heb je ondernemend talent? Business & Logistiek, een brede (agro-) economische opleiding met een internationaal karakter past bij jou!

Business & Management

Vind je commercie, marketing, logistiek en handel helemaal te gek? Business & Management past bij jou!

Dierenartsassistent-Paraveterinair

Als dierenartsassistent-paraveterinair assisteer je bij de behandeling van de dieren en je speelt een belangrijke rol in het contact met de eigenaren.

Dierverzorging

Je hebt een echte passie voor dieren en wilt graag met dieren werken? Dan past de opleiding Dierverzorging bij jou!

Entreeopleiding

Heb je nog geen diploma in het voortgezet onderwijs behaald? Dan kun je bij Lentiz een entreeopleiding volgen. Je krijgt er meer aandacht en begeleiding, zodat je toch je diploma kunt behalen.

Food & Lifestyle

Wil jij mensen helpen gezonder te leven? Dan is Food & Lifestyle iets voor jou! In deze brede opleiding leer je van alles over voeding, communicatie en voorlichting.

Groen, Grond & Infra

Werk jij graag met grote machines en andere apparatuur? Hou je van afwisseling en buiten bezig zijn? Groen, Grond & Infra past bij jou!

Handel & Ondernemen

Vind je verkopen leuk? Heb jij ondernemersgeest? Kies dan Handel & Ondernemen! Je leert van alles over ondernemen in een bedrijf of winkel.

Horti Technics & Management

De tuinbouwsector is Nederlands trots en niet voor niets wereldleider op het gebied van handel, kennis en productie. Een mooie sector om in te werken!

Hovenier

Je wilt graag een mooie buitenomgeving voor mensen ontwerpen, realiseren en onderhouden? Dan is de opleiding tot hovenier zeker iets voor jou!

Inspecteur Leefomgeving

Als milieu-inspecteur controleer je of bedrijven en mensen zich wel houden aan de milieuwetten. Je houdt toezicht op een schone leefomgeving en adviseert hierover.

Logistiek

Elke dag komen er bij een groothandel veel producten binnen en gaan er ook veel producten uit. Een snelle wereld dus! Jij bent als logistiek medewerker erg belangrijk.

Masters of Food

Welke voeding is geschikt voor de verschillende doelgroepen en hoe kun je hen voorlichten én overtuigen om de beste keuzes te maken voor hun gezondheid? Word een ‘Master of Food’!

New LIFE

Is het niet gelukt een startkwalificatie te halen, maar wil je wel graag aan je toekomst werken en een mbo-diploma behalen? New LIFE helpt je hierbij!

Outdoor Activities

Hou jij van bewegen en sporten en wil je mensen laten zien en voelen dat flora en fauna een belangrijke rol spelen in het recreëren? Kies voor Outdoor Activities!

Paardenhouderij

Ben jij ook het liefst de hele dag met paarden bezig? Weet je van aanpakken en ben je praktisch ingesteld? Dan is de opleiding Paardenhouderij echt iets voor jou!

Paardensport

De opleidingen Paardensport leidt je op voor een beroep als professioneel ruiter, instructeur of allround ondernemer in de paardenbranche. Kortom, je wordt een echte vakman of -vrouw in de paardensport!

Stad & Groen

Wil je een bijdrage leveren aan een gezonde groene leefomgeving in de stad? Dan is de opleiding Stad & Groen wat voor jou.

Teelttechnologie & Management

Kies voor een hightech opleiding in je eigen regio! De Nederlandse glastuinbouwsector heeft wereldwijd een vooraanstaande positie, een mooie branche om in te werken.

Voeding & Kwaliteit

Wil je een bijdrage leveren aan een gezonde wereld, door te werken aan voedselveiligheid en voedselkwaliteit? Kies voor de opleiding Voeding & Kwaliteit!

Voeding & Productie

Ben jij geïnteresseerd in smaak, hygiëne, kwaliteit en voedselveiligheid? Wil jij werken in de voedingsmiddelenindustrie? Kies voor Voeding & Productie!

Voeding & Technologie

Wil jij werken bij een van de vele bedrijven die achter die zak chips of dat blikje cola zitten? Waar voedingsmiddelen worden ontwikkeld en geproduceerd? Kies voor de opleiding Voeding & Technologie!

Watermanagement

Als je voor Watermanagement kiest, dan zoek je mee naar oplossingen om ons drinkwater schoon en veilig te houden, om de natuur te beschermen tegen uitdroging of overstroming of om ons zwemwater veilig te houden.

Er zijn geen opleidingen gevonden op basis van de door jou gekozen filters.
Er zijn geen opleidingen binnen je favorieten gevonden op basis van de door jou gekozen filters.