Ontdek Lentiz

Het is altijd spannend een nieuwe school te kiezen. Waar moet je nu op letten? Wat past er eigenlijk bij je? En hoe ziet een les eruit? Lentiz heeft verschillende scholen in de regio. Het zijn middelbare scholen (vmbo, havo en vwo) en ook mbo-scholen. Wellicht ziet er een school tussen die echt bij jou past.

Business & Management

Voorlichtingsdagen en Open dagen

Nieuwsgierig naar jouw nieuwe school?

Ga naar de Open dagen

Jouw nieuwe middelbare school

Ben je op zoek naar een nieuwe middelbare school in onze regio en wil je meer informatie over de scholen van Lentiz? Dat kan heel eenvoudig. Je kunt naar de scholensites gaan om meer te lezen over de Lentiz-scholen of je kunt specifiek een vraag stellen via contact.

Als je liever gewoon langs wilt gaan bij een van onze scholen, dan kan dat natuurlijk ook. Tijdens de Voorlichtingsdagen of de Open dagen hoor en zie je alles over de school, waar jij misschien wel naar toe gaat. Of je maakt tussendoor een afspraak met de school. Dat kan natuurlijk ook.

Op zoek naar een mbo-opleiding?

Je kunt ook kiezen voor een van onze mbo-opleidingen van Lentiz. Jouw mbo-school vind je in Bleiswijk, Schiedam, Barendrecht, Middelharnis, Maasland of in Naaldwijk.

De groene mbo-opleidingen van Lentiz zijn afgestemd op de wensen van onze studenten en de bedrijven in de regio. Alle scholen zijn kleinschalig, er heerst een persoonlijke sfeer. Zo is er veel oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je leert altijd veel in de praktijk. Bij Lentiz is de stage (BPV) heel belangrijk. Tijdens de stages doe je veel ervaring op in jouw toekomstig vakgebied. Deze ervaring krijg je door te werken in verschillende moderne bedrijven zoals (glas)tuinbouw- en landschapsbouwbedrijven, maneges, cateraars, bedrijven in levensmiddelenindustrie, dierenwinkels en bedrijven voor milieubeheer. Ook internationale stages zitten meestal in ons leerpakket.