SCOOL opleidingsschool is een samenwerkingsverband tussen vier onderwijspartners om moderne en vakbekwame docenten op te kunnen leiden die klaar zijn voor de toekomst!

Vier partners, één visie: SCOOL opleidingsschool

Moderne, vakbekwame docenten opleiden

Leer het prachtige docentenvak bij SCOOL opleidingsschool. Je bent meer dan welkom op een van onze scholen. Innovatief en toekomstbestendig onderwijs vraagt om veelzijdige, nieuwsgierige docenten die verder gaan dan alleen kennisoverdracht. SCOOL opleidingsschool biedt studenten de mogelijkheid om werkervaring op te doen in het onderwijs en alle aspecten van het vak in de praktijk te leren.

Visie en ambitie
Vier onderwijspartners hebben zich verenigd in SCOOL opleidingsschool. Met een gezamenlijke visie en ambitie. Wij werken samen om studenten van verschillende lerarenopleidingen te begeleiden tot vakbekwame, inspirerende, innovatieve en ondernemende docenten.

Bekijk het SCOOL-opleidingsboekje voor meer informatie voor docenten in opleiding.

Op de site van SCOOL opleidingsschool vind je alle informatie.

SCOOL staat voor: Samen Contextrijk, Ontwerpend, Ondernemend Leren.

De partners zijn:

De samenwerking bestaat al langer, de naam SCOOL opleidingsschool wordt vanaf 1 september 2020 gevoerd. Kijk voor meer informatie op de site van SCOOL opleidingsschool.

Meer informatie?

Wil je nu al meer informatie of heb je een vraag, stuur dan een mail aan Marrit van Sprundel, projectleider SCOOL opleidingsschool mvsprundel@lentiz.nl. Formuleer je vraag zo duidelijk mogelijk dan sturen we deze door naar een van de contactpersonen die je verder kan helpen.