Scholingsmarkt

Informatie over de mbo-opleidingen van Lentiz tijdens voorlichtingsmoment

Organiseert jouw school of instelling een voorlichtingsavond, scholingsmarkt of beroepenmarkt? Lentiz MBO komt graag naar jullie locatie om voorlichting te geven over onze opleidingen. Dit kan door middel van een stand met informatie op een markt, of door het geven van (klassikale) voorlichting over een van onze opleidingen in de sectoren Handel & Ondernemen, Verslogistiek, Milieu & Water, Sport & Veiligheid, Toerisme & Recreatie, Voeding & Gezondheid, Plant & Teelt, Bloem, Natuur & Design, Groen & Techniek en Dier. Een combinatie-voorlichting geven over meerdere opleidingen is ook mogelijk.

Wil je Lentiz MBO uitnodigen voor jullie voorlichtingsmoment? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Enkele tips:

  • Plan je voorlichtingsmoment na schooltijd. Veel voorlichters geven overdag les.
  • Probeer een voorlichtingsmoment samen met andere scholen in de regio te organiseren, om niet het risico te lopen dat jullie moment gelijktijdig met een andere school in de regio valt.
  • Probeer het voorlichtingsmoment niet in de maanden oktober en november te plannen. Dit zijn voor de voorlichters heel drukke maanden.
  • Stuur je aanvraag voor deelname aan een voorlichtingsmoment zo snel mogelijk in. Op die manier kunnen wij het moment al inplannen en ben je er zeker van dat wij aanwezig kunnen zijn.
  • Vul onderstaand formulier volledig in, zodat wij de aanvraag direct kunnen verwerken.