Lentiz-20 jaar-festival - Theater

Blokkenschema

Bekijk hier alvast het blokkenschema. Deze krijg je ook bij de ingang van het festival. In het blokkenschema kun je alle voorstellingen en tijden van het Lentiz-20 jaar- festival vinden. Meer informatie over de voorstellingen? Lees dan snel verder!

 

Theatervoorstellingen

MiER
Een unieke mix van humor, inhoud, muziek, scherpte en veel interactie. De geïmproviseerde cabaretscenes van MiER zijn met niets te vergelijken en bestaan al bijna 20 jaar! Wij, mannen van MiER, hebben veel interactie met het publiek en verwerken jouw boodschap razendsnel in onze voorstelling. Met veel energie en enthousiasme verlaat iedereen weer de tent.

Leugendetector
Jawel ook jouw geheimpje komt vast naar voren als jij je aan de leugendetector durft te koppelen. Ik hoor je uiteraard op een slinkse manier uit. Wees gerust. Niets komt buiten de ‘doeken’ van de theatertent. Durf jij het gesprek met mij aan?

HEART ATTACK!
Laat je hart openen voor een onbekende tijdens deze vrolijkmakende performance. Als boodschapper van de liefde stuurt de dame in de enorme rode rok haar handlangers het publiek in. Afzonderlijk kiezen ze iemand (misschien jou wel!) uit en leggen een openhartige vraag voor: Waar stroomt jouw hart van over? Of: Wat is jouw hartenwens? Heb je zin om mee te praten? Dan wordt er een afspraakje geregeld in de jurk. Dus je zit tegenover iemand anders. De dame bovenin daalt af om je te verwelkomen. Een sterk staaltje matchmaking waarbij wildvreemden omgetoverd worden tot hartsvrienden.

Noblesse Oblige
Ach, jij wil vast wel eens gedragen worden als koning of koningin. Met veel egard verwelkomen we je. Laat je bewonderen en aanbidden door het publiek!

Bottelair Brothers
Balletje Balletje. Oeroud, maar zo spannend.. Waar is het balletje… of uuuh… is dat wel een balletje??

Frank Los
Daar-is-tie-weerrr! Laat je team tekenen. Of jezelf. Wees niet te kritisch, want jouw bril, kuif, scherpe neus, of bolle buik zal Frank niet overslaan. Tijdens het tekenen, dicht, kletst, filosofeert Frank erop los!

Q-trics
Goochelaar Johan van Trix weet je behoorlijk voor de gek te houden. Je zit er met je neus bovenop en toch.. Deze meester in de magie laat je verwonderen. Bekend met de oude magie (pas maar op..), aangevuld met nieuwe inzichten is Johan in staat moderne toverkunst te laten ontstaan. Of hij specifieke (verdwijn)wensen in vervulling kan laten gaan? Dat moet je maar zelf gaan bekijken!

Jonas & Friends
Heb je ze al gezien? Jonas & Friends? Het is een lust om naar ze te kijken. Gewoon kijken, verder niets. Misschien spreken ze je wel aan. Ohjeeee..

Valentina
Een kaartje sturen vanuit ons festivalfeest? Dat kan bij onze lieve Valentina. Ze zorgt dat jouw liefdesgroet, hart onder de riem, dankjewel of gewoon groetjes op de post gaat. Schrijf je kaart en deponeer het in de brievenbus. Dat heeft Valentina allemaal bij zich voor je!

Brocéliande – Zuidwesters
Theater en entertainment op z’n best. Heel leuk om even van een afstandje te aanschouwen. Loop je in de buurt, dan ben je vast de sigaar en word je meegenomen in hun act. Altijd leuk en lachen met die twee opgeplakte snorremansen!