Lentiz trekt technologie

Martin van Gogh van de Economic Board Zuid-Holland heeft als geen ander in beeld hoe de technologische maakindustrie in Zuid-Holland ervoor staat. Hij vertelt hierover in het hoofdartikel van ons nieuwe Lentiz netwerk magazine, Lentiz trekt technologie, dat afgelopen dinsdag is uitgekomen.

Het nieuwste magazine van Lentiz gaat over technologie en innovatie. Daar komen voor ons namelijk twee dingen bij elkaar. In de eerste plaats sluit de uitdaging die Van Gogh signaleert perfect aan bij de Lentiz-strategie: ons onderwijs past bij de bedrijvigheid in de directe omgeving van de school. Bovendien leiden we toekomstmakers op: jongeren die beseffen dat ze zelf een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan hoe de wereld van morgen eruit ziet. Teamleider Lentiz Novilab, Aline van Rijn, noemt ze “echte doeners, die je de oren van je hoofd vragen en het ‘waarom’ van dingen willen begrijpen”.

Verschillende Lentiz-scholen startten vernieuwende, praktische opleidingen gericht op technologie en innovatie. Lees er alles over in het nieuwe Lentiz netwerk.

Terug naar het nieuwsoverzicht