Nieuw lid Raad van Toezicht Lentiz

Met ingang van 1 januari jl. is Frits Gronsveld, zelfstandig adviseur Tercampo BV, benoemd als lid van de Raad van Toezicht van Lentiz onderwijsgroep.

Frits Gronsveld volgt hiermee lid van de Raad van Toezicht, Sander de Iongh, op in verband met het verstrijken van zijn zittingsperiode.

Frits: “Ik ben er trots op om per 1 januari van dit jaar lid te mogen zijn van de Raad van Toezicht van Lentiz. Ik vind Lentiz prachtige onderwijsorganisatie, waar voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs hand in hand gaan en elkaar versterken. In het groene onderwijs heeft Lentiz een unieke positie in de regio, met hele innovatieve initiatieven zoals het World Horti Center, de Food Innovation Academy en Equestrum. Ik ben acht jaar voorzitter geweest van het college van bestuur van de STC Group en al bijna 8 jaar lid van de raad van toezicht van de Carmel scholengroep. Ik hoop dat ik vanuit die ervaring en mijn kennis van het onderwijs in de regio een mooie bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van Lentiz”.

De Raad van Toezicht van Lentiz onderwijsgroep bestaat op dit moment uit:

Willem Jelle Berg (voorzitter)
Hans de Leeuw (vicevoorzitter)
Inge Vermeulen
Esther Schnabel
Frits Gronsveld

Wij zijn blij met de kennis en ervaring op het onderwijsterrein die Frits Gronsveld meeneemt naar de Raad van Toezicht en wij wensen hem veel succes toe.

Willem Jelle Berg,
voorzitter Raad van Toezicht

Terug naar het nieuwsoverzicht