Drie enthousiaste studenten Lentiz MBO

Opleidingen Lentiz MBO in top 3 keuzegids mbo

De opleidingen van Lentiz MBO hebben een prachtige tweede plaats behaald in de scorelijst van de Keuzegids mbo. Vorige week verscheen de nieuwste editie van deze consumentengids die de kwaliteit van alle opleidingen beoordeelt en vergelijkt. Stond Lentiz MBO vorig jaar op een mooie vierde plaats van de 10 beoordeelde groene mbo-scholen, dit jaar heeft Lentiz MBO een geweldige inhaalslag gemaakt door te stijgen naar de tweede plek! De opleidingen worden volgens de gids door studenten vooral positief beoordeeld op het gebied van natuur en leefomgeving.

De Lentiz-scholen profileren zich op basis van de kansen en uitdagingen binnen hun eigen economische en sociaal-maatschappelijke context. Door nauwe samenwerkingen aan te gaan met bedrijven en instellingen in de regio zorgt Lentiz voor actuele en aansprekende mbo-opleidingen die goed aansluiten bij de arbeidsmarkt.

Succes door toekomstbestendige opleidingen

Bij Lentiz worden de leerlingen en studenten voorbereid op de toekomst en gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. Lentiz vindt het belangrijk dat leerlingen en studenten niet alleen kennis krijgen aangeboden, maar ook een moreel kompas en vaardigheden om zich verder te ontwikkelen. Het succes van de opleidingen wordt uiteindelijk bepaald door de wijze waarop de student zijn of haar weg vindt in de toekomst. Het behalen van de tweede plaats van beste groene mbo-opleidingen bevestigt dit succes!

Studenten tevreden over opleidingen

De keuzegids gebruikt voor de rangschikking van de mbo-opleidingen de gegevens uit de JOB-monitor, het landelijke studententevredenheidsonderzoek in het mbo. De goede score van de opleidingen van Lentiz MBO wordt dus niet bepaald door allerlei ingewikkelde, abstracte berekeningen, maar komt van de beoordelingen van de studenten die de opleidingen echt volgen. De studenten vinden het dus zelf goede opleidingen, en dat is iets om trots op te zijn!

Terug naar het nieuwsoverzicht