Studenten in gesprek met minister Hanke Bruins Slot

Minister van Binnenlandse Zaken, Hanke Bruins Slot, luisterde geïnteresseerd naar het verhaal van studenten Sybren en Jelle over hun opleiding Agro Technics & Management. De minister was enthousiast over het teeltproject met de proefvelden in de Pallandtpolder waar onze studenten aan werken.
In het kader van de Regio Deal Zuid-Hollands Delta was minister van Binnenlandse Zaken, Hanke Bruins Slot, maandag 11 juli 2022 te gast bij de Hoeksche Hoeve in ’s-Gravendeel. De minister was benieuwd hoe het gaat met de projecten binnen de Regio Deal Zuid-Hollandse Delta en welke resultaten er zijn behaald. Zij sprak daarover met bestuurders, ondernemers en studenten die zich inzetten om de regio verder te brengen op het gebied van Onderwijs en Arbeidsmarkt, Duurzaamheid, Landschap en Toerisme en Agrifood: de 4 pijlers van de Regio Deal Zuid-Hollandse Delta.
De minister sloot het bezoek af met woorden die ze van de studenten van Lentiz | MBO Middelharnis had gehoord: “Kijken is leuk, doen werkt beter.”
Terug naar het nieuwsoverzicht