Talentizdag – workshops

Alle workshops

Er zijn weer verschillende leuke en inspirerende workshops. Er is één workshopronde, dus hoe sneller jij je favoriete workshop kiest, hoe groter de kans is dat je die kunt volgen. Bij de start van de dag ontvang je jouw badge met daarop je persoonlijke rooster. Bekijk de workshops hieronder en maak snel je keuze.

De workshops

  • Coöperatief leren - Hoe betrek ik al mijn leerlingen actief bij mijn les? (volgeboekt)

    >>>>>>>>>>> Helaas. Deze workshop is  al volgeboekt <<<<<<<<<<<

    Vind jij het ook lastig dat steeds dezelfde vingers omhoog gaan en niet elke leerling actief bij de les betrokken is? Wil je graag dat alle leerlingen betrokken zijn bij de les? Daar kan coöperatief leren bij helpen. Met behulp van klassenbouwers en teambouwers laten wij je dit ervaren. We nemen je mee in theorie achter coöperatief leren en geven je handige tools mee om dit direct toe te passen in jouw lessen.

    Titel workshop: Coöperatief leren – Hoe betrek ik al mijn leerlingen actief bij mijn les?
    Workshopgever: Charlotte Reij en Mandy Bömer, Lentiz | Dalton College
    Aantal personen: 20
    Karakter workshop: activiteit

  • Creatief met tuinplanten - Lighted GardenGlobe (volgeboekt)

    >>>>>>>>>>> Helaas. Deze workshop is  al volgeboekt <<<<<<<<<<<

    Ben jij creatief? Werk je graag met je handen en met plantaardige materialen? Volg dan deze leuke en creatieve workshop waarin je een mooi, hangend winterarrangement met tuinplanten maakt. Je decoreert de tuinplanten in een globe met lampjes aan de buitenkant. Heel sfeervol voor de donkere dagen. Voor in je eigen tuin of als cadeau!

    Titel workshop: Creatief met tuinplanten – Lighted GardenGlobe
    Workshopgever: Kenley Boxhoorn, student van Lentiz | MBO Oostland
    Aantal personen: 15
    Karakter workshop: activiteit

     

  • Creatief met plantaardige materialen – Kunstwerk van droogbloemen en takken (volgeboekt)

    >>>>>>>>>>> Helaas. Deze workshop is  al volgeboekt <<<<<<<<<<<

    Kerstmateriaal eruit, droogbloemen erin! Dit is een leuke workshop voor de creatieveling die eens wil leren om met droogbloemen te werken. Je gaat aan de slag met plantaardig materiaal, namelijk takken en droogbloemen. Het mooie kunstwerk (frame) neem je mee naar huis. Titel workshop: Creatief met plantaardige materialen – kunstwerk van droogbloemen en takken.

    Workshopgever: Lieke den Hertog, student van Lentiz | MBO Oostland
    Aantal personen: 15
    Karakter workshop: activiteit

  • What the h@ck!

    Een workshop vol energie. Maria Genova neemt je mee in haar verhaal. Vorig jaar werden meer dan 2 miljoen Nederlanders slachtoffer van cybercrime, zowel kinderen als volwassenen. Hoe kun je voorkomen dat het jou persoonlijk overkomt? En waarom worden juist onderwijsinstellingen zo vaak aangevallen door cybercriminelen? Tijdens deze laagdrempelige en interessante sessie vertelt onderzoeksjournaliste Maria Genova over de nieuwste trucs van hackers en online oplichters. De sessie is interactief, met veel voorbeelden uit de praktijk en er komen veel vragen aan bod. Hoe onthoud je bijvoorbeeld tientallen verschillende wachtwoorden? Trap je in een vals Whatsapp bericht? Hoe herken je de betere nepmails, bijvoorbeeld van PostNL, terwijl je op een pakje zit te wachten? Sturen hackers ook fysieke brieven? Hoe herken je een kwaadaardige QR-code of app? Hoe zie je of een advertentie op Facebook van oplichters is? Wat doen kinderen vooral fout online en hoe leren ze dat af? Waarom trappen ze in andere vormen van fraude dan volwassenen en welke precies?

    Maria Genova, bekend van onder meer de bestseller ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ (www.mariagenova.nl) en het prijswinnende kinderboek ‘What the h@ck!’, neemt je ook kort mee naar de digitale toekomst. En… je kunt een prijs winnen als je haar wachtwoord raadt.

    Titel workshop: What the h@ck!
    Workshopgever: Maria Genova (extern)
    Aantal personen: 50
    Karakter workshop: informatief

    Meld je nu aan voor deze workshop!

     

  • Woordenschat en leesstrategieën

    Merk jij ook dat leerlingen moeite hebben met teksten voor jouw vak? Begrijpen de leerlingen wel wat er staat? Weten zij hoe ze de tekst moeten lezen? Kennen zij de vaktaalwoorden die je gebruikt? In deze workshop neem ik je mee in het gebruik van verschillende leesstrategieën binnen jouw vak en leer ik je hoe je bewust aandacht kunt hebben in de les voor de transitie van alledaagse taal naar vaktaal.

    Titel workshop: Woordenschat en leesstrategieën
    Workshopgever: Mariëlle van der Maarel, CED Groep (extern)
    Aantal personen: 25
    Karakter workshop: informatief

    Meld je nu aan voor deze workshop!

  • Bo Vertelt – Coaching met de hond als co-coach (volgeboekt)

    >>>>>>>>>>> Helaas. Deze workshop is  al volgeboekt <<<<<<<<<<<

    Soms is je eigen gevoel onder woorden brengen en duidelijk krijgen wat je echt wilt of nodig hebt lastiger dan je denkt. Dit wordt vaak nog ingewikkelder wanneer het in een relatie tot anderen staat; binnen een gezin, een klas of een team. Hoe krijg je nou duidelijk wat voor jou belangrijk is en waar jouw primaire behoeften liggen?

    Met behulp van een door ons zelfontwikkelde methodiek ‘De 6 levensbehoeften’ helpen wij om de vraagstukken die hierbij komen kijken te onderzoeken en te beantwoorden. Bij deze methodiek staat centraal dat je als individu kijkt naar wat jij nodig hebt om de volgende stap te kunnen zetten.
    De methodiek is inzetbaar voor jong en oud en wordt vaak op scholen ingezet. Tijdens deze workshop zijn 2 honden aanwezig.

    Titel workshop: Bo Vertelt – Coaching met de hond als co-coach
    Workshopgever: Ernst-Jan van Wijk, Bo Vertelt
    Aantal personen: 16
    Karakter workshop: activiteit

  • Taalgericht vakonderwijs – inzicht, voorbeelden en zelf ervaren

    Vanaf 1 augustus 2023 legt de Inspectie van het Onderwijs extra focus (met een aparte standaard in de onderzoekskaders) op basisvaardigheden. De kwaliteit van onder andere de leesvaardigheid van de leerlingen moet omhoog. Dit is niet alleen een taak voor docenten Nederlands, maar juist van alle vakdocenten.

    Merk je tijdens je lessen of het nakijken van toetsen dat leerlingen de lees- en leerstof niet goed begrijpen? Vinden je leerlingen het lastig om vragen naar aanleiding van een stuk theorie te beantwoorden? Maken ze samenvattingen, maar missen ze de kern? Taalgericht vakonderwijs kan je helpen om naast je vakdoelen geïntegreerd met taaldoelen aan de slag te gaan.

    In deze workshop ervaar je dat het belangrijk is dat je met je leerlingen ‘dezelfde taal spreekt’ en krijg je inzicht. Door zelf te ervaren hoe (een deel van) een les kan gaan, neem je praktische ideeën mee die je direct in kunt zetten!

    Titel workshop: Taalgericht vakonderwijs – inzicht, voorbeelden en zelf ervaren
    Workshopgever: Marloes van den Berg, Lentiz | Dalton College (extern)
    Aantal personen: 30
    Karakter workshop: informatief

    Meld je nu aan voor deze workshop!

     

  • Podiumcarrousel: muziek, dans en drama

    Heb jij interesse in muziek, dans of drama? En zou je wel eens willen kijken of je daar ook talent voor hebt? Of wil je graag eens zien hoe deze vakken worden gegeven op het Floracollege? Tijdens deze workshop maak je kennis met de Podiumcarrousel. Net als alle leerlingen van het Floracollege krijg je de drie podiumdisciplines – muziek, dans en drama – in een wervelende draaimolen aangeboden.

    Let op: zorg dat je makkelijk zittende kleding aan hebt en neem je sport-/dansschoenen mee.

    Titel workshop: Podiumcaroussel
    Workshopgever: Laurens Sanders, Berber Brouwer en Bregje van Daalen, Lentiz | Floracollege
    Aantal personen: 45 (in drie groepen van 15)
    Karakter workshop: activiteit

    Meld je nu aan voor deze workshop!

  • Connecting global perspectives and clil methodology (tto education)

    Workshop in which we look at the global perspective challenges (Cambridge) and try to incorperate clil methodology in a meaningful way. We discuss the Cambridge challenges and clil methodology and develop a lessonseries.

    Constantly keeping the three pillars of tto education in mind:

    • Personal development
    • Language skills
    • World citizenship

    Titel workshop: Connecting global perspectives and clil methodology (tto education)
    Workshopgever: Cora Laan, Lentiz | Groen van Prinstererlyceum
    Aantal personen: 20
    Karakter workshop: activiteit

    Meld je nu aan voor deze workshop!

  • Over eigen bodem (volgeboekt)

    >>>>>>>>>>> Helaas. Deze workshop is  al volgeboekt <<<<<<<<<<<

    Wil jij gewassen verbouwen in je (moes)tuin? Of doe je dat al, maar wil je daar een volgende stap in zetten? Het begint allemaal bij de grond; de bodem. Hoe is die opgebouwd en welke invloed heeft dat op de gezondheid van het gewas dat je er wilt gaan telen? In deze workshop maak je kennis met verschillende soorten grondsoorten en -profielen. Wim neemt je mee de diepte in en leert je de verschillen en overeenkomsten te herkennen. De handen gaan uit de mouwen en voelen maar!

    Titel workshop: Over eigen bodem
    Workshopgever: Wim Kuijper, Lentiz | MBO Middelharnis
    Aantal personen: 12
    Karakter workshop: activiteit

  • Lekker trommelen (volgeboekt)

    >>>>>>>>>>> Helaas. Deze workshop is  al volgeboekt <<<<<<<<<<<

    Word jij blij van muziek, ritme en in groepsverband iets moois creëren? Dan is deze workshop zeker iets voor jou! Je gaat lekker trommelen met je handen en maakt zo met elkaar een mooi ritme. Een actieve en ontspannende workshop. En als je wilt kun je het later ook gebruiken als Energizer in jouw klas.

    Titel workshop: Klap het er maar uit
    Workshopgever: Wouter Huizinga, Lentiz | LIFE College
    Aantal personen: 15
    Karakter workshop: activiteit

  • Ontdek MBO Westland 2.0

    MBO Westland bestaat nu 5 jaar! Het is een bijzondere onderwijslocatie waar diverse mbo-opleidingen worden aangeboden. De samenwerking tussen de mbo-instellingen wordt steeds intensiever. Een mooi moment dus om jullie bij te praten.

    Heb jij altijd al willen weten wat Lentiz (en ook Mondriaan en Albeda) aanbiedt in het Westland? Hoe onze samenwerking eruitziet en wat onze plannen zijn? Wil je kennismaken met onze gloednieuwe Business Academy? Of wil jij weten, als je bijvoorbeeld op een voorlichtingsmarkt staat voor onze mbo-opleidingen, wat je kunt vertellen over MBO Westland? Meld je dan gauw aan voor deze zeer informatieve workshop!

    Titel workshop: Ontdek MBO Westland 2.0
    Workshopgever: Eveline van Hooren, Lentiz | MBO Westland
    Aantal personen: 25
    Karakter workshop: informatief

    Meld je nu aan voor deze workshop!

  • Het is tijd voor een echt gastvrije organisatie

    Gastvrijheid is weer actueel geworden. Hoe beleven de gasten hun bezoek aan jouw school? Voelen ze zich welkom? Voldoet hun verwachting aan de daadwerkelijke beleving? Of nog beter, worden de verwachtingen overtroffen? In deze workshop gaan we bekijken wat er nodig is om van jouw school een echt gastvrije locatie te maken en te houden.

    Titel workshop: Het is tijd voor een echt gastvrije organisatie
    Workshopgever: Sylvia van der Drift, Lentiz | Stafbureau
    Aantal personen: 20
    Karakter workshop: informatief

    Meld je nu aan voor deze workshop!

  • Machinevaardigheid (volgeboekt)

    >>>>>>>>>>> Helaas. Deze workshop is  al volgeboekt <<<<<<<<<<<

    Wil jij weten met welke machines er in de buitenruimte gewerkt wordt en wat ervoor nodig is om met deze machines te mogen werken? Volg dan deze leuke workshop en maak kennis met de skills die de studenten leren voor het rijden op een tractor, het bedienen van een graafmachine en het omgaan met andere uitdagende machines.

    Titel workshop: Machinevaardigheid
    Workshopgever: Henk Rodenburg, Lentiz | Maasland
    Aantal personen: 12
    Karakter workshop: activiteit

  • Versterk je persoonlijk leiderschap (volgeboekt)

    >>>>>>>>>>> Helaas. Deze workshop is  al volgeboekt <<<<<<<<<<<

    Als jij vertrouwt in je eigen kunnen, eerlijkheid, verantwoordelijkheid en samenwerking, dan ben jij in staat om leiding te geven aan jezelf en aan anderen. Dat is niet iets waar alleen formele ‘leiders’ over moeten beschikken. Ik ben ervan overtuigd dat het van belang is dat iedereen zijn of haar persoonlijk leiderschap versterkt en vervolgens regie neemt over je eigen leven. Dat betekent: je eigen keuzes maken en niet afwachten tot iemand anders voor jou kiest. Laat je niet beïnvloeden door anderen, handel vanuit je eigen kern en ga bewust op je doelen af.
    Tijdens deze workshops gaan we in op de drie eigenschappen van Covey rondom leiderschap: Wees proactief, begin met het eind in gedachten en doe belangrijke zaken eerst.

    Titel workshop: Versterk je persoonlijk leiderschap
    Workshopgever: Anne van Dam, Lentiz | Maasland
    Aantal personen: 14
    Karakter workshop: informatief

    Meld je nu aan voor deze workshop!

  • Het nieuwe curriculum Global Learning: met het curriculum de wereld rond

    Van CFEC naar Expeditie Europa naar Global Learning

    In 2019 heeft het Reviuslyceum een IFO-subsidie aangevraagd voor de verdere ontwikkeling van het curriculum Wereldburgerschap. Hoewel het fundament hetzelfde blijft, wordt het curriculum zo herschreven dat het aansluit bij de recente Global Citizen Competences, de wereldthema’s van de Canon voor Wereldburgerschap (NCDO) en de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Het curriculum is modulair en de leerlingen kunnen tickets verzamelen in hun rugzak om het uiteindelijke certificaat Global Citizen te behalen.

    Het curriculum is in een visual verwerkt en krijg je ook overhandigd. Aan de hand daarvan wordt er een presentatie gegeven en ga je zelf met het maken van een module aan de slag.

    Titel workshop: Het nieuwe curriculum Global Learning: met het curriculum de wereld rond
    Workshopgever: Ellen Nass, Lentiz | Reviuslyceum
    Aantal personen: 30
    Karakter workshop: informatief

    Meld je nu aan voor deze workshop!

  • Kennismaken met sensorische analyse van voedingsmiddelen (volgeboekt)

    >>>>>>>>>>> Helaas. Deze workshop is  al volgeboekt <<<<<<<<<<<

    Welke zintuigen gebruiken we als we eten?
    Hoe kun je als bedrijf te weten komen welke voedingsmiddelen de consumenten aanspreken?
    En zit er eigenlijk wel een smaakverschil tussen pindakaas van het huismerk of van Calvé?

    De wetenschappelijke techniek die zich hiermee bezighoudt heet sensorische analyse. Er wordt een beroep gedaan op de menselijke zintuigen om de kwaliteit van voedingsmiddelen te meten en de voorkeuren of verlangens van consumenten te onderzoeken. Kwaliteit betekent in deze context smaak, uiterlijk, textuur en geur of aroma.

    Tijdens deze workshop maak je kennis met sensorische analyse en kom je erachter of jij goed kunt proeven.

    (Deze prikkelende workshop bevat lesstof dat is ontwikkeld voor mbo-studenten die de opleiding Voeding, technologie & techniek of Voeding, kwaliteit en productontwikkeling volgen.)

    Titel workshop: Kennismaken met sensorische analyse van voedingsmiddelen.
    Workshopgevers: Team MBO 3-4 Voeding, Lentiz | LIFE College
    Aantal personen: 16
    Karakter workshop: activiteit

     

  • Novilab, Hoe bouw je een opleiding waarin de context centraal staat bij het aanbieden van concepten?

    Novilab is een nieuwe vmbo-opleiding binnen Lentiz die leerlingen laat groeien en bloeien door innovatief, betekenisvol en relevant onderwijs aan te bieden. Hierin staan technologie, duurzaamheid en digitalisering centraal waar middels vraagstukken de leerlingen onderzoeken, ontwerpen of ondernemen. De leerinhoud en inrichting hiervan is contextueel en vanuit deze uitgangspositie worden de concepten interdisciplinair aangeboden.

    Maar hoe doe je dat? Hoe verwerk je de kerndoelen/eindtermen in interdisciplinair onderwijs? Welke uitdagingen zijn er?

    Titel workshop: Novilab, Hoe bouw je een opleiding waarin de context centraal staat bij het aanbieden van concepten?
    Workshopgevers: Stefan Beckers, Lentiz | Novilab
    Aantal personen: 20
    Karakter workshop: informatief

    Meld je nu aan voor deze workshop!

  • De Transformatieve School (volgeboekt)

    >>>>>>>>>>> Helaas. Deze workshop is  al volgeboekt <<<<<<<<<<<

    De Transformatieve School is een professionaliserings- en cultuurveranderingsprogramma voor scholen in een stedelijke omgeving. Binnen dit programma wordt ingegaan op de effecten van een super-diverse buitenschoolse leefwereld op de schoolcultuur.

    De workshop geeft informatie en achtergronden en de eerste prille ervaringen bij het Geuzencollege.

    Titel workshop: De Transformatieve School
    Workshopgevers: Thomas Meijer, Lentiz | Geuzencollege, samen met Abdelhawied Ben Siamar, theoloog en jongeren imaam
    Aantal personen: 25
    Karakter workshop: informatief

    Meld je nu aan voor deze workshop!

  • Teamgericht organiseren in het onderwijs

    Teamgericht organiseren in het onderwijs. Sturen op kwaliteit, wendbaarheid en werkplezier. Dat is het thema van deze workshop gebaseerd op het proefschrift van Ben van der Hilst. Deze workshop geeft informatie en deelt de ervaringen van het Geuzencollege.

    Titel workshop: Teamgericht organiseren
    Workshopgevers: Bas de Ron, Lentiz | Geuzencollege, samen met Ben van der Hilst, directeur van het Centrum voor Nascholing
    Aantal personen: 25
    Karakter workshop: informatief

    Meld je nu aan voor deze workshop!

  • Pleegzorgkinderen in de klas, in je omgeving of thuis

    Zit er een pleegzorgkind in jouw klas? Ken jij een pleegzorgkind of pleegouders? Overweeg je zelf om pleegouder worden? In deze workshop vertellen we je over wat je kunt verwachten van deze kinderen, waar jij als docent, maar ook hun pleegouders en andere betrokkenen tegenaan (kan) lopen en hoe je hiermee om zou kunnen gaan.

    Eygje Laroo, directeur Lentiz | MBO Barendrecht: “Als docent wilde ik niet beginnen aan een pleegzorgkind, want ik dacht dat het altijd gedoe-kinderen waren. En natuurlijk zorgt het ook voor extra zorgen, maar inmiddels ben ik al een aantal jaren pleegmoeder en heb ik ervaren dat er juist ook veel mooie en leuke kanten zitten aan pleegzorgkinderen. Ik heb ik veel geleerd en wil jullie graag meenemen in wat het hebben van pleegzorgkinderen dagelijks met zich meebrengt. Nuttige informatie, juist ook als je op een of andere manier met pleegzorgkinderen te maken hebt, bijvoorbeeld in de klas of in je directe omgeving.”

    Titel workshop: Pleegzorgkinderen in de klas, in je omgeving of thuis
    Workshopgevers: Eygje Laroo, Lentiz | MBO Barendrecht, samen met een medewerker van Horizon Pleegzorg
    Aantal personen: 25
    Karakter workshop: informatief

    Meld je nu aan voor deze workshop!

     

  • Maak kennis met BL!NK-, het definitieve schoolniveau wordt twee jaar uitgesteld

    BL!NK is de nieuwe klas van Lentiz I Revius & Lentiz I VMBO Maasland. Het is hét alternatief voor de brugklas, waar leerlingen twee jaar de tijd krijgen voor het bepalen van het definitieve schoolniveau. Leerlingen met advies bbl t/m havo kunnen zich aanmelden en krijgen les op hun eigen niveau. De lessen vinden plaats bij de Lentiz | Revius MAVO of bij Lentiz | VMBO Maasland en na twee jaar stromen ze automatisch door naar Lentiz | Maasland, Lentiz | Reviuslyceum of Lentiz | Revius MAVO. Wil jij weten op welke wijze deze klas is opgezet en hoe het curriculum in elkaar zit? Volg dan deze workshop.

    Titel workshop: Maak kennis met BL!NK-, het definitieve schoolniveau wordt twee jaar uitgesteld
    Workshopgever: Selinde ’t Hart-Vrij, Lentiz | Revius
    Aantal personen: 30
    Karakter workshop: informatief

    Meld je nu aan voor deze workshop!

  • De educatieve Escape Room (volgeboekt)

    >>>>>>>>>>> Helaas. Deze workshop is  al volgeboekt <<<<<<<<<<<

    Wil je leren hoe je zelf een leerzame Escape Room kunt inzetten in je les? Neem dan deel aan deze inspirerende workshop. Een Educatieve Escape Room is een prima manier om je leerlingen/studenten actief en betrokken te houden bij de les. Bovendien leren ze er door samenwerken. Tijdens deze workshop beleef je eerst zelf een educatieve escape room. Daarna duiken we in de werkzame (leer)mechanismen en leer je hoe je een educatieve escape room ontwerpt.

    Titel workshop: De Educatieve Escape Room
    Workshopgever: Eva Kuijpers, Lentiz | LIFE College
    Aantal personen: 8
    Karakter workshop: activiteit

  • Groepsvormende activiteiten en werkvormen (volgeboekt)

    >>>>>>>>>>> Helaas. Deze workshop is  al volgeboekt <<<<<<<<<<<

    Welke ingrediënten zijn nodig voor een fijne groep?
    Tijdens deze workshop ga je aan de slag met o.a. het boek ‘Gouden weken 2.0’ en weet je welke invloed jij als docent/mentor kan uitoefenen bij het vormen van een groep, zodat iedere leerling gezien en gehoord kan worden.

    Titel workshop: Groepsvormende activiteiten en werkvormen
    Workshopgever: Whitney Kenswil, Lentiz | LIFE College
    Aantal personen: 15
    Karakter workshop: informatief

  • Yoga, van inspanning naar ontspanning (volgeboekt)

    >>>>>>>>>>> Helaas. Deze workshop is  al volgeboekt <<<<<<<<<<<

    Wil je even een uurtje via inspanning naar ontspanning op een drukke Lentiz-dag? Kom dan naar de workshop Yoga. Denk nu niet dat je niet soepel of lening genoeg bent: deze workshop is geschikt voor iedereen. We beginnen met wat inspannende oefeningen, daarna worden de oefeningen wat rustiger door o.a. stretchen van ons lichaam. Je zult zien dat je na de workshop lekker ontspannen de dag door kunt brengen.

    Doe gemakkelijk zittende kleding (dus geen spijkerbroek o.i.d.) aan of neem het mee. Verder is het voor je eigen comfort fijn als je een stevig kussentje en een dekentje bij je hebt.

    Titel workshop: Yoga, van inspanning naar ontspanning
    Workshopgever: Marjan van der Meer, Lentiz | MBO Barendrecht
    School: Lentiz | MBO Barendrecht
    Aantal personen: 20
    Karakter workshop: sportief

  • Boogschieten (volgeboekt)

    >>>>>>>>>>> Helaas. Deze workshop is  al volgeboekt <<<<<<<<<<<

    Heb jij je altijd al een Robin Hood willen voelen?
    Kom dan bij ons boogschieten!

    Als je heel doelgericht bent, een vaste hand hebt en beschikt over een uitstekend richtingsgevoel, heb je een streepje voor. Maar je bent natuurlijk ook welkom als dit niet hebt en de kunst van het boogschieten graag wit leren.

    Let wel: deze workshop vindt buiten plaats, zonder overkapping. Zorg dat je je kleding afstemt op het weer.

    Titel workshop: Boogschieten
    Workshopgever: Pepijn van Ballegooien
    School: Lentiz | Maasland
    Aantal personen: 16
    Karakter workshop: activiteit

  • Haal meer plezier uit je kamerplanten! (volgeboekt)

    >>>>>>>>>>> Helaas. Deze workshop is  al volgeboekt <<<<<<<<<<<

    Ben jij gek op planten en niet bang voor vieze handen? Volg dan deze actieve workshop en kom van alles te weten over kamerplanten: zo leer je over grondsoorten, soorten voeding, klimaat, standplaats, onderhoud en vermeerderen.

    Titel workshop: Kamerplanten en dan …?
    Workshopgevers: Jos Ruigrok en Siem Simons, Lentiz | Maasland
    Aantal personen: 15
    Karakter workshop: activiteit

     

  • Het vernieuwde Flexrooster

    Binnen het vernieuwde Flexrooster staat individuele coaching op leerdoelen centraal. Wat doen we precies? Hoe verhouden coaching, instructielessen en workshops zich met elkaar? En waarom is dit een belangrijke stap richting gemotiveerdere leerlingen? We nemen je mee in ons verhaal en dagen je uit om na te denken over wat de mogelijkheden zijn binnen je eigen school.

    Titel workshop: Het vernieuwde Flexrooster
    Workshopgevers: Jordi van der Poel, Lentiz | Groen van Prinstererlyceum
    Aantal personen: 20
    Karakter workshop: informatief

    Meld je nu aan voor deze workshop!