Novilab

Kom naar de open dagen!

Verschillende Lentiz-scholen hebben open dagen en inschrijfavonden. Je bent van harte welkom!

Open dagen

Novilab

Novilab is een leuke en uitdagende vmbo-opleiding in Naaldwijk die sterk gericht is op de toekomst. Je leert, ontdekt en onderzoekt met elkaar. Technologie, duurzaamheid en digitalisering vind je door de hele opleiding heen. Je gaat aan de slag met dingen die in de échte wereld spelen en zoekt samen naar de beste oplossingen.

Bij het Novilab van Lentiz haal je net als bij een andere school gewoon een vmbo-diploma. Alleen leer je nog meer door te doen, en richten we ons net iets meer op de toekomst. In die toekomst zijn er allemaal interessante, leuke en nieuwe dingen om te ontdekken en te onderzoeken. Denk maar aan technologische ontwikkelingen als robots en drones. Maar ook steeds meer digitale mogelijkheden, bijvoorbeeld social media, en heel veel data; informatie waarmee je keuzes kan maken. Dat kan je allemaal gebruiken om de wereld gezonder, mooier en beter te maken.

Wil jij weten waaróm je dingen leert en oplossingen verzint voor de vragen van nu? En leer je graag door te doen? Ontwikkel jezelf en de wereld bij Lentiz Novilab in Naaldwijk!

Je kunt deze vmbo-opleiding volgen bij:

Lentiz | Dalton Het Groene Lyceum in Naaldwijk
Lentiz | Floracollege in Naaldwijk