21 juli 2017

Lentiz partner Equestrum

Onderwijs, Strategische partner in de regio

Lentiz onderwijsgroep is met verschillende (hippische) bedrijven en overheidsorganisaties direct betrokken bij Equestrum. Ondernemers, onderwijs, overheid en de sportsector werken intensief samen aan kennisdeling en innovatie voor de hippische sector.

Lentiz | MBO Maasland heeft samen met preferred partner en praktijkleerbedrijf Manege Chardon de 4-jarige opleiding MBO Paardensport ontwikkeld. De opleiding start op 1 augustus 2017 en wordt gegeven op Lentiz | MBO Maasland, Manege Chardon en bij betrokken stagebedrijven.

Equestrum organiseert in samenwerking met het Hippisch Platform Zuid-Holland (KNRS,FNRS en KWPN) vakinhoudelijke nascholingsbijeenkomsten en inspiratiesessies bij bedrijven in de regio West Nederland.

Voor meer informatie over Equestrum ga naar www. Equestrum.nl of neem contact op met Ellen Broeke, info@equestrum.nl.

eq-twitter-omslag4
rhk_4894